A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt monitor eladó

2022. 04. 13. 11:00:00

használt monitor vásárlás sokszorosan megtérülhet mind rövid-, mind hosszútávon. A kérdés tehát nem az, hogy élsz-e vele, hanem az, hogy mikor csapsz le a lehetőségre?

2020. 07. 21. 11:00:00

Egy használt monitor jó lehetőséget ad arra, hogy otthon is tudjunk dolgozni, ha például könyveléssel, adatbázisok kezelésével vagy videóvágással foglalkozunk. Ilyenkor jó, ha van egy nagy fő monitorunk, továbbá egy kisebb is, amelyet tartalékként használhatunk, vagy elhelyezhetünk rá egy másik munkamenetet is. A használt termékek egyértelmű választásnak számítanak ilyen esetekben, ugyanis a második perifériának nem kell hiperszupernek lennie.

2020. 07. 10. 11:30:01

Azon gondolkodsz, hogy szükséges lenne egy új képernyő beszerzése? Mielőtt még egy olyan termék mellett döntenél, ami nem rég jött le a futószalagról, gondolkodj el azon a lehetőségen is, amit a webáruházunkban tudunk nyújtani Neked: különböző használt monitor modelleket jó állapotban, jó áron! Az oldalunkon sokféle másodkézből származó informatikai berendezést találhatsz. Ilyen a komplett számítógép, a használt monitor és az összes többi kiegészítő berendezés. A monitorokat három kategóriába rendeztük méret alapján, a könnyebb tájékozódás érdekében.

2020. 02. 27. 11:00:00

Az asztali PC-ket nem igazán lehet monitorok nélkül használni, ezért szükség van ezekre a perifériákra, hogy az operációs rendszerek vizuális kezelőfelületét használni tudjuk. Természetesen ez senkinek nem újdonság: egy jó monitorral mindig szükség van a számítógépezéshez. Na de mi a helyzet, amikor már több kell?

2020. 01. 30. 13:00:00

Egy jó asztali számítógéphez mindig szükség van egy megbízható monitorra, ha a gép vizuális aspektusait is ki szeretnénk használni. Szervereknél ez az igény kevésbé jelentős, hiszen például egy tárhely szerverének nincs gyakran szükség megjelenítésre, csak arra, hogy megbízhatóan működjön és állandóan bekapcsolva legyen.

2019. 12. 31. 10:00:00

Habár egyre jobb és jobb monitorok kerülnek piacra minden évben, az árak is egyre magasabbak és magasabbak lesznek. Nem feltétlenül kell azonban horrorisztikus összegeket fizetned egy új monitorért, ha nálunk vásárolsz.

2019. 06. 25. 10:00:00

Mindenféle számítógépnek van kijelzője vagy képernyője, amely tulajdonképpen azt a célt hivatott szolgálni, hogy a merevlemezen vagy másféle tárolóegységen lévő adatokat digitális formában kivetítse. Érdemes lehet megtekintened  a használt monitor eladó kínálatunkat, mert rengeteg pénzt takaríthatsz meg azzal, ha másodkézből származó termékeket vásárolsz, másfelől pedig a minőséget is garantálni tudjuk neked. Az összes, ami csak van, használt monitor eladó, rendkívül jó állapotnak örvend.

2018. 09. 25. 09:00:00

A használt monitorok olcsón nem holmi utópia részei, hanem a nálunk testet öltő valóság elemei. Miért ne juthatnál hozzá legújabb szerzeményedhez kedvező anyagi feltételekkel?

2018. 08. 23. 13:00:00

Érdemes használt monitorban gondolkodnod, ha olcsón szeretnél jó minőségű LCD monitorhoz hozzájutni. Ma már nagyon klassz, megbízható, vékony felépítésű monitorok hódítanak a piacon, így érdemes Neked is beszerezned egyet.

2018. 08. 09. 10:00:00

Óvatosan vásárolj magánszemélytől használt számítógépet, alkatrészt, mert előfordulhat, hogy azért akarja eladni Neked, mert valami probléma van vele.