A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 10. 22. 12:00:00

A számítógépek elengedhetetlen tartozéka a monitor, amelyen keresztül ablak nyílik nekünk a világra internetezés közben. Ezen keresztül láthatjuk szeretteink arcát, amikor videóchatelünk, vagy megnézhetjük a legújabb filmeket, klipeket. Talán nehéz lehet elhinni, hogy néhány éve bizony komolyan megterhelő feladat volt áthelyezni ezt az eszközt egyik helyről a másikra.

2019. 10. 17. 13:00:00

A technika fejlődésével egyre újabb és újabb eszközök lettek mindennapjaink részévé. A telefon, amellyel egészen addig ismeretlen módon kommunikálhattunk a távol élőkkel, a televízió, amelyen keresztül megismerhettünk új világokat. A számítógép tovább fokozta az új élményeket, de ez ma már egészen megszokott.

2019. 10. 15. 13:00:00

Manapság, a folyamatosan fejlődő világunkban, ahol legalább havonta kijön egy-egy új telefon, laptop vagy egy új elektronikus kütyü, ami megkönnyíti az életünket, igazán nehéz lépést tartani. Pláne nehéz kimaradni ebből az egészből, sőt, nem is lehet.

2019. 10. 03. 11:00:00

Érezted már azt, hogy nem tudsz lépést tartani a technika fejlődésével? Hogy akárhogy igyekszel, mire megszerzel egy telefont, laptopot, számítógépet, addigra annál már háromszor jobb darabok vannak a piacon? El kellene gondolkodni azon, vajon szükséges-e ebben az iramban tartani a tempót a fejlődéssel, vagy elég egy használt asztali PC beszerzése.

2019. 09. 26. 12:00:00

Már hetek óta a minden szempontból tökélete monitor után kutatsz, de még nem találtad meg azt a modellt, ami maximálisan ki tudná elégíteni az igényeidet? Nos, akkor van egy jó hírünk: már csak karnyújtásnyira vagy attól, hogy tiéd legyen álmaid monitorja, ami nem csak hetekig vagy hónapokig, hanem hosszú éveken keresztül is örömteli használatot tesz lehetővé számodra.

2019. 09. 19. 11:00:00

Egy gondosan kiválasztott notebook kétségkívül praktikus választás, hiszen kis helyen is elfér, így bárhova magaddal tudod vinni, ami abban az esetben is igaz, ha épp a munkahelyedre, iskolába vagy bárhova máshova igyekszel. Egy megfelelő paraméterekkel rendelkező számítógép beszerzésének azonban anyagi vonzata is van, ami semmiképp sem elhanyagolható szempont

2019. 09. 12. 13:00:00

 

Nemrég tönkrement a szeretett asztali géped, és szeretnél vásárolni egy újat, ami méltó utódja lesz a réginek? Nos, ez esetben a lehető legjobb helyen jársz, nálunk ugyanis garantáltan megtalálod azokat a számítógépeket, amiket keresel. Persze érthető, ha vásárlás előtt felmerül benned a kérdés, hogy vajon mennyi költséggel jár egy olyan modellnek a beszerzése, ami minden szempontból ki tudja elégíteni az igényeidet.

2019. 09. 05. 13:00:00

Gyakran előfordul, hogy nincs szükség teljes gépcserére ahhoz, hogy ismét a régi kerékvágásba kerüljön a számítógép használat, hiszen elég, ha csak beszerzünk néhány új alkatrészt.

2019. 08. 29. 14:00:00

 

Azzal a céllal kerested fel a webáruházunkat, hogy körülnézz a monitor kínálatban? Nos, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis sokan megtalálják azokat a készülékeket, illetve kiegészítő termékeket, melyeket már régóta keresnek.

2019. 08. 23. 13:00:00

Ha már régóta kutatsz a tökéletes laptop után, ami maximálisan be tudja váltani a hozzá fűzött reményeidet, akkor bizonyára már sok csalódás ért az elmúlt időszakban. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen sok forgalmazó nem szentel kellő figyelmet arra, hogy változatos kialakítású termékeket kínáljon az érdeklődők számára.

2019. 08. 15. 12:00:00

Amikor a minden szempontból megfelelő notebook kiválasztása és beszerzése kerül napirendre, akkor bizony minden olyan szempontot alaposan górcső alá kell venni, ami közrejátszik abban, hogy a kiválasztásra kerülő modell maximálisan eleget tudjon tenni a felhasználók elvárásainak.

2019. 08. 06. 12:00:00

 

Ha szeretnél egy megfelelő paraméterekkel rendelkező laptopot vásárolni, akkor alaposan szemügyre kell venned a kínálatot, hogy tudd, milyen termékek állnak rendelkezésedre. Jobban teszed, ha nem hiszed el feltétel nélkül, amit a reklámokban hallasz vagy olvasol, ugyanis nagyon sok forgalmazó céget csupán az a cél vezérel, hogy minél több pénzt csaljon ki az emberek zsebéből.

2019. 07. 23. 12:00:00

Gyakran előfordul, hogy olyanok látogatnak el hozzánk, akik csak monitort szeretnének vásárolni. Ilyenkor mindig a figyelmükbe ajánljuk a készleten lévő termékeket, és persze elbeszélgetünk velük arról, hogy milyen igényeik, elvárásaik vannak.

2019. 07. 19. 12:00:00

Amikor a laptop vásárlás kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy kellőképpen körültekintő legyél, hiszen naiv gondolat lenne azt hinni, hogy teljesen mindegy, melyik forgalmazónál vásárolsz. Már csak az árat tekintve is nagy különbségeket lehet észrevenni, de a termékek minőségét tekintve is vannak eltérések.

2019. 07. 16. 14:00:00

A laptop kétségkívül egy nagyon hasznos eszköz a mindennapokban, függetlenül attól, hogy ki mire használja. Vannak, akik szívesen veszik kézbe otthon, amikor épp kényelmesen elhelyezkedtek a fotelon vagy az ágyban, hogy elolvassanak rajta egy e-bookot, hogy megnézzenek egy filmet, vagy pedig csak szörföljenek egy kicsit az interneten.

2019. 07. 04. 14:00:00

Amikor le kell cserélnünk a számítógépünket, az mindig egy felelősségteljes döntés, amit alaposan át kell gondolnunk. Nem azért, hogy biztosan nem alkalmas-e a használatra a régi készülék, hiszen azt bizonyára egyértelműen látjuk, tapasztaljuk, hanem azért, hogy a megfelelő gépet tudjuk kiválasztani a repertoárból.

2019. 06. 25. 10:00:00

Mindenféle számítógépnek van kijelzője vagy képernyője, amely tulajdonképpen azt a célt hivatott szolgálni, hogy a merevlemezen vagy másféle tárolóegységen lévő adatokat digitális formában kivetítse. Érdemes lehet megtekintened  a használt monitor eladó kínálatunkat, mert rengeteg pénzt takaríthatsz meg azzal, ha másodkézből származó termékeket vásárolsz, másfelől pedig a minőséget is garantálni tudjuk neked. Az összes, ami csak van, használt monitor eladó, rendkívül jó állapotnak örvend.

2019. 06. 18. 12:00:00

Manapság már minden háztartásban van valamilyen számítógépes vagy egyéb okos eszköz. A konfiguráció milyensége tulajdonképpen csak pénzkérdés, ugyanis az efféle gépezeteknél a felső árhatár a csillagos ég. Mindennek ellenére nálunk könnyen hozzájuthatsz különféle informatikai kellékekhez igencsak jutányos áron. A széles választékunkban olcsó notebook is szerepel, mégpedig eléggé nagyszámban. A kínálatban lévő modellek konfigurációt illetően eltérnek egymástól, ezért értelemszerűen nem is egy áron vannak.

2019. 06. 11. 09:00:00

Sok ember ódzkodik tőle, pedig egyáltalán nem szégyen vagy hátrány másodkézből származó termékeket vásárolni. Sokszor meg lehet kapni valamit az eredeti ár töredékéért csak azért, mert már korábban, lehet, hogy csak egy nagyon rövid ideig, használatban volt, ami valójában nem vesz el szinte semmit az értékéből, ha kifogástalan állapotban őrizték meg. Amennyiben szeretnél javítani a számítógéped konfigurációján aprópénzből, akkor mindenképpen érdemes lehet felmérned a kínálatunkat. Ha éppen egy használt videókártya az utolsó hiányzó láncszem, akkor ne habozz megtekinteni a kitűnő állapotban lévő, minőségi felhozatalt! 

2019. 06. 05. 10:00:00

A felhasználószinttől valamivel jobban értesz a számítástechnikához? Szereted saját magad összeállítani az igényeidnek ideális asztali számítógépet? Akkor nincs egyéb teendőd, mint kihasználni a webáruházunk nyújtotta lehetőségeket, ugyanis itt mindent, amire csak szükséged lehet a számítógép alkatrészek közül, megtalálhatsz egy helyen. Legyen szó processzorokról, alaplapokról, videokártyákról, memóriákról, perifériás kellékekről, kábelekről, merevlemezekről, tápegységekről vagy bármilyen más informatikai kiegészítőről, nálunk egészen biztosan megtalálod a megfelelő számítógép alkatrészeket