A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 05. 29. 11:00:00

A számítógép vásárlás nem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik, ami főleg abban az esetben igaz, ha nincs konkrét elképzelésed a beszerezni kívánt modellel kapcsolatban. Ilyenkor jól jöhet néhány baráti tanács vagy vélemény, amik irányt mutathatnak. A végleges döntés meghozásakor azonban fontos, hogy az egyéni igényeidet, elvárásaidat is figyelembe vedd, hiszen könnyen megeshet, hogy az eladó számítógép, ami másnak bevált, neked kevésbé vagy egyáltalán nem fog tetszeni. 

2019. 05. 22. 12:00:00

Ha valamilyen oknál fogva szükséged van egy új asztali gépre, akkor nem is kérdés, hogy minél előbb találnod kell egy megfelelő készüléket, ha azt szeretnéd, hogy az életviteled zavartalanul folytatódjon. A döntést persze nem érdemes elhamarkodni, hiszen a számítógép vásárlás rendszerint hosszútávra szól, nem pedig néhány hónapra. Első körben azt kell eldöntened, hogy új vagy használt gépet veszel-e. 

2019. 05. 15. 09:00:00

Az asztali számítógéped már nem a régi? Nap mint nap felbosszant, hogy nem tudsz zavartalanul internetezni, dolgozni, játszani vagy filmezni? Akkor a lehető legjobb helyen vagy, az Ebyte PC webáruházban ugyanis mindent megtalálhatsz, ami az élvezetes számítógép használathoz kell. Sokan azt gondolják, hogy a minőségi gépek, alkatrészek nem mindenkinek érhetők el, hiszen a számítógépes szaküzletekben olyan magas összegekért árulják ezeket, amiket csak azok tudnak kifizetni, akik az átlagosnál magasabb keresettel rendelkeznek.

2019. 05. 08. 13:00:00

Vitathatatlan, hogy az asztali számítógépek az életünk szerves részét képezik a mindennapok során. Manapság azonnal a gép elé ülünk, ha kíváncsiak vagyunk valamire, ha dolgoznunk kell és akkor is ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk. Nem számít, hogy internetezésről, munkavégzésről, vagy játékról, filmnézésről van-e szó, a PC alkatrészek beszerzése minden esetben remek választásnak bizonyul, ha szeretnéd kicsit korszerűsíteni a számítógépedet. 

2019. 04. 30. 10:00:00

Néha előfordul, hogy bizonyos oknál fogva nem az egész számítógépet kell kicserélni, hanem csak a monitort. Ez még a szerencsésebb helyzet, mivel egy-egy alkatrész beszerzése jóval olcsóbb, mint egy komplett gép megvásárlása minden tartozékával együtt. 

2019. 04. 23. 10:00:00

Alig várod a pillanatot, hogy végre a kezedbe vedd a laptopodat, kényelmesen elhelyezkedj a fotelben vagy a kanapén, és elindítsd a kedvenc számítógépes játékodat? Nos, meg tudunk érteni. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy egy olyan készülék legyen a birtokodban, ami bírja a rendszeres igénybevételt. A kínálatunkban szereplő gamer laptopok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeidet, ha tehát épp a gépcserén agyalsz, akkor itt az ideje, hogy elhatározd magad! 

2019. 04. 10. 10:00:00

Egy laptopot sok mindenre lehet használni. Egy olyan modell, ami megbízható működésre képes, nemcsak játékra vagy filmnézésre lehet alkalmas, hanem akár rendszeres munkavégzésre is. Ha üzleti célból szeretnéd használni az újonnan megvásárolt gépet, akkor nagyon fontos, hogy az nagy teljesítménnyel és elegendő tárhellyel rendelkezzen, mindemellett pedig az sem árt, ha kiváló minőségű alkatrészekből áll. 

2019. 04. 03. 11:00:00

Ha éppen szükséged lenne egy megbízható számítógépre, akkor érdemes átgondolnod néhány dolgot, mielőtt vásárlásra adod a fejed. Először is nagyon fontos, hogy a gépet milyen célból szeretnéd beszerezni, vagyis, hogy mire fogod használni.

2019. 03. 25. 18:00:00

A mindennapokban sajnos gyakran előfordul, hogy az asztali számítógépünk valamilyen oknál fogva meghibásodik, vagy vírusos lesz, és onnantól fogva már szinte semmire sem lehet használni. Ha olyan nagy a baj, hogy a laptop szervizben dolgozó szakemberek sem tudnak segíteni a helyzeten, akkor érdemes számításba venni a használt PC összeállítását.

2019. 03. 18. 14:00:00

Amennyiben már régóta szeretnél egy kiváló minőségű laptopot, de cserébe nem akarsz irreálisan sokat fizetni a kasszánál, akkor nálunk a lehető legjobb helyen vagy! A használt netbook kínálatunk rendkívül változatos, ami lehetővé teszi, hogy mindenki olyan gépet használhasson a mindennapokban, ami maximálisan megfelel az egyénileg támasztott elvárásainak. 

2019. 03. 11. 11:00:00

Rengeteg kellemetlen szituációt szülhet, ha egyik napról a másikra, hirtelen elromlik a laptopod és semmit sem tudsz csinálni rajta. Ilyenkor érdemes gyors döntést hozni, hiszen, ha sokáig vacillálsz azon, hogy megjavíttasd  vagy inkább ruházz be egy drága modellre, akkor lehet, hogy még hosszú napokig, hetekig mellőznöd kell a géphasználatot. A használt laptop vásárlás egy remek SOS megoldás, mert könnyedén ki tudod választani a megfelelő készüléket és a megrendelés sem vesz igénybe túl sok időt. 

2019. 03. 04. 12:00:00

Bármikor előfordulhat, hogy a szeretett laptopod belassul vagy valamilyen más okból kifolyólag válik használhatatlanná. Ilyenkor ugyan útba lehet ejteni egy számítógép szervizt, de sok esetben csak egy magasabb összeg ellenében tudják megjavítani, ha egyáltalán így is lehetséges. Ehelyett dönthetsz úgy, hogy egy kiváló minőségű használt laptopot veszel. Napjainkban rengeteg használt laptop garanciával kerül eladásra, ami azt jelenti, hogy a forgalmazó vállalja a gépjavítást, amennyiben bármi gond merülne fel a működésével kapcsolatban.

2019. 02. 26. 15:00:00

Meghalt a régi jó számítógép? Esetleg már olyan állapotban van, hogy a szokásos feladatokra nem alkalmas? Ha már a sokadik újratelepítés után is fogod a fejed, hogy a gép nem működik, akkor talán itt az ideje egy újra cserélni a régi masinát. Az Ebyte-nál rengeteg eladó számítógép közül választhatsz, melyek különböző árkategóriákban is elérhetők online felületünkön.

2019. 02. 20. 16:00:00

Új számítógépre van szükséged otthon, de szeretnél egy kicsit spórolni az új gép beszerzésén? Ha nem akarsz újonnan vásárolni gépet, de a használt piacban sem bízol igazán, akkor felújított PC-ket érdemes vásárolnod! Weboldalunk számos felújított számítógéppel vár téged is, melyekről részletes leírást is találsz egyes aloldalainkon. Miért érdemes a felújított PC-ket választani?

2019. 02. 12. 14:00:00

A számítástechnika manapság elhanyagolhatatlan része életünknek. Legyen szó irodai gépekről, workstation-ről vagy gamer PC-ről, minden gép különleges és fontos a saját feladatában a felhasználó számára. Az Ebyte PC webáruház azért jött létre, hogy a te számítástechnikai igényeidet is teljes mértékben kielégítsük. Ha alkatrészekre van szükséged gépedhez, jó helyen jársz. 

2019. 02. 05. 12:00:00

Bármikor megeshet manapság, hogy gépünk valamely alkatrésze cserére szorul. Ez lehet az alaplap, videókártya, RAM, alaplap, processzor és egyéb fontos elemek is. Az is megeshet, hogy éppen számítógépet építünk és ahhoz van szükség alkatrészekre. Ha olcsó PC alkatrészek kellenek gépedhez és megbízható helyről szeretnél vásárolni, akkor az Ebyte-nál tökéletes helyen jársz.

2019. 01. 29. 12:00:00

Notebook olcsón, de hol itt a csapda - gondolhatod gyanakodva, ám a válasz, minden elképzelésednél megnyugtatóbb: sehol. Ez a kézzel fogható valóság, ami bármikor az életed részévé avanzsálhat. Pusztán egyetlen döntésre van szükséged, aminek nyomán a használt konstrukciókat részesíted előnyben.

2019. 01. 22. 13:00:00

Az olcsó laptop nem elérhetetlen vágyálom, vagy valamilyen jól hangzó reklámfogás, aminek aztán a valóságban a fele sem igaz. Hogy mitől válhat pénztárcabaráttá egy informatikai eszköz-beszerzés? Attól, hogy az érintett gép olyan paraméterekkel büszkélkedik, melyek lehetővé teszik a pénztárcakímélő feltételek érvényesülését. 

2019. 01. 15. 15:00:00

A felújított PC külső és belső  tulajdonságai vetekednek a vadonatúj szerkezetek jellemzőivel. Hogy ez miként lehetséges? Úgy, hogy azok a részei, részletei, melyek meghibásodtak vagy éppen elavultak egyetlen, hatékony csere közbenjárásával kikerültek a rendszerből, helyüket átengedve a hibátlanul üzemelő alkatrészeknek.

2019. 01. 08. 09:00:00

A használt PC az a beruházás, ami idővel sokszorosan visszahozza a konyhára az árát. Az ok egyszerű. Az informatika világa évek óta komoly átalakulás alatt áll. A változás lényege, hogy az aktuális innovációk döbbenetes gyorsasággal jutnak főszerephez.