A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt monitor is lehet jó

Azon gondolkodsz, hogy szükséges lenne egy új képernyő beszerzése? Mielőtt még egy olyan termék mellett döntenél, ami nem rég jött le a futószalagról, gondolkodj el azon a lehetőségen is, amit a webáruházunkban tudunk nyújtani Neked: különböző használt monitor modelleket jó állapotban, jó áron! Az oldalunkon sokféle másodkézből származó informatikai berendezést találhatsz. Ilyen a komplett számítógép, a használt monitor és az összes többi kiegészítő berendezés. A monitorokat három kategóriába rendeztük méret alapján, a könnyebb tájékozódás érdekében.

Hogyan válassz a használt monitor kategóriából?

A megfelelő képernyő kiválasztásának az alapja, hogy tudd, mekkora hely áll a rendelkezésedre. Hiába veszel meg egy hatalmasat, ha esetleg nem fér el ott, ahol szükséged lenne rá. Mérvadó a monitor szélessége, magassága és átmérője is.  A fizikai méretek ismeretében már tudni fogod, hogy maximum hány inches termékben gondolkodhatsz, és ekkor már aktívan keresgélhetsz is az állandóan megújuló kínálatunkban. Nem mindegy, hogy szövegszerkesztésre és internetezésre akarod használni a berendezést, vagy pedig komolyabb felbontást igénylő netes játékok játszásra. Ez utóbbi esetében jelentősen nagyobb rezolúciójú modellt válassz a használt monitor kategóriából! 

Fenntartásaid vannak azzal kapcsolatban, hogy másodkézből származó berendezést vegyél? Nem kell aggódnod! Mindegyik általunk forgalmazott termék garantáltan jó állapotban van és igen keveset volt használva. Csak valamilyen okból feleslegessé vált a régi gazdájának, és hogy ne foglalja a helyet a polcon, áruba bocsájtotta. Jelentősen kevesebbe kerül egy jó használt monitor, mint az új. Emellett megemlítendő az is, hogy az informatika világában állandóan új és új modellek jelennek meg, feleslegessé téve a régebbieket. Épp emiatt rengeteg hulladékot termel ez az iparág. A használt monitor megvásárlásával a környezetet is védheted amellett, hogy jót teszel a családi költségvetésnek. A másoknak feleslegessé vált képernyő Neked még jó szolgálatot tehet. 1 év garanciát is adunk minden termékünkre.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt monitor használt monitor eladó