A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Használt számítógépek eladóak

Óvatosan vásárolj magánszemélytől használt számítógépet, alkatrészt, mert előfordulhat, hogy azért akarja eladni Neked, mert valami probléma van vele.

 

Mivel általában garanciát nem kapsz, vagy csak nagyon rövid lejáratút, ezért ez nagy rizikó lehet. Sokszor az is megesik, hogy ezt nagyon alacsony árral próbálják kompenzálni, hogy biztosan beadd a derekadat. És ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy bele sem gondoljon, hogy itt valami nem stimmel. Miért adná el valaki a saját gépét példának okáért fél áron? És mi a garancia a garanciára?

Egy cég esetében ez azért jóval biztonságosabb ügylet, ahol mindent bizonyítani lehet és akár a fogyasztóvédelemhez is fordulhatsz, ha problémád adódik. Ha tehát reális áron szeretnél jó minőségű számítógépet venni, akkor vásárolj nálunk. Nagy választék áll rendelkezésre és egy éves jótállást adunk, így nem kell attól félned, hogy esetleg a megvásárolt számítógép hamar tönkremegy. Mi minden esetben bevizsgáljuk a gépeket, mielőtt elkezdjük árulni őket. 9 év szakértelmével rendelkezünk és webshopunkban folyamatosan használt számítógépek eladóak, alkatrészekkel együtt.

Nálunk nemcsak olcsón, garanciával, jó minőségű számítógépet és alkatrészt tudsz megvenni, hanem sok esetben a Windowst is feltelepítjük ajándékként a leendő gépedre. Ahelyett, hogy drága pénzen vennél új gépet, válassz jóval olcsóbban egy átvizsgált, garanciás használt változatot. Az nem vitás, hogy számítógépre mindenkinek szüksége van és a jövő is pontosan erről szól, hogy egyre több dolog működik számítógépes vezérléssel, így ez a tendencia egyre jobban erősödik és nem pedig gyengül. Az igényeidnek megfelelően személyre szabottan ajánlunk Neked komplett gépet, hiszen van, aki játékra, hobbira, saját használatra, de akad olyan is, aki munkához választja a gépeket.

Mindent meg tudunk oldani, akár abban az esetben is, mikor speciális munkához kellenek számítógépek. Alkatrészeket is találsz webshopunkban: egér, billentyűzet, hangszóró, fejhallgató, webkamera, kártyaolvasó, merevlemez, DVD-író és olvasó, videokártyák, winchester, házak tápegységek, alaplapok, memóriák, switch, Wifi adapter, bluetooth. Érdemes később is visszanézned, mert állandó jelleggel bővítjük a termékpalettánkat és folyamatosan használt számítógépek eladóak. Keress bennünket, hogy minél hamarabb segíthessünk Neked.