A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A legolcsóbb használt monitorok egy helyen, online

Egy használt monitor jó lehetőséget ad arra, hogy otthon is tudjunk dolgozni, ha például könyveléssel, adatbázisok kezelésével vagy videóvágással foglalkozunk. Ilyenkor jó, ha van egy nagy fő monitorunk, továbbá egy kisebb is, amelyet tartalékként használhatunk, vagy elhelyezhetünk rá egy másik munkamenetet is. A használt termékek egyértelmű választásnak számítanak ilyen esetekben, ugyanis a második perifériának nem kell hiperszupernek lennie.

Az Ebyte-nál széles választék áll rendelkezésedre a különböző méretű modellekből, többek között 15-21", avagy 5:4 és 4:3 arányú kocka, 17-20" wide, tehát széles, valamint 21" feletti képernyők is elérhetők. Ha viszonylag nagyobb monitorra van szükséged, akkor mindenképpen a 21 colnál szélesebb átmérőjű verziók között érdemes nézelődnöd. Ha csak egy kisebb képernyőt keresel, mert nem akarsz az ablakok között ugrálni, akkor egy olcsóbb, 4:3-as is megfelelhet. A 27 colos Samsung S27E650 például fő és másodlagos monitornak is remekül használható. 1920 x 1080 Full HD felbontás, VGA, DVI-D, DisplayPort, USB HUB csatlakozók és rendkívül szép kép jár vele.

Kedvelt alternatíva a használt monitorok terén a Lenovo Thinkvision, az Avocomp és az Acer b246hl típusok is, amelyek jellemzően Full HD felbontású LCD monitorok. Általánosságban egy 21 colos Samsung termékkelnem lehet mellélőni, de a legnépszerűbb másodlagos monitorok sokszor a 17-20 colos wide kategóriából kerülnek ki. Ilyen például a 18.5 colos HKC 9809A, amely egy kisebb felbontású (1366x768) darab és második kijelzőnek munkához kiválóan alkalmas. Van rajta VGA, DVI bemenet és képe is egészen szép.

Ha tervezed, hogy videót vágsz vagy adatbázisokkal kell dolgoznod sok megnyitott ablak „társaságában”, akkor egy második monitor rendkívül hasznos lehet. Viszont nem kell  vagyonokat fizess érte, ha az Ebyte-nál vásárolsz. A webáruházunkban rengeteg kiváló használt termékeket találhatsz, amelyek olcsók, kis helyen is elférnek és a feladatukat tökéletesen elvégzik. Az online felületünkön megismerheted a használt monitorokat részletesen is.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt monitor használt monitor eladó