A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt monitor

2020. 10. 27. 11:00:00

Monitor olcsón is beszerezhető, mégpedig kifogástalan állapotban. Hogyan? Egyszerűen úgy, hogy felújított modellre voksolsz. Ha most ijedten nézel körbe, hogy komolyan? Akkor vélhetően benned is erősen él a köztudat táplálta hiedelem, miszerint ami használt, az leginkább csak leharcolt lehet. Megnyugtatunk: az igazság ennél sokkal-sokkal derűsebb.

2020. 07. 21. 11:00:00

Egy használt monitor jó lehetőséget ad arra, hogy otthon is tudjunk dolgozni, ha például könyveléssel, adatbázisok kezelésével vagy videóvágással foglalkozunk. Ilyenkor jó, ha van egy nagy fő monitorunk, továbbá egy kisebb is, amelyet tartalékként használhatunk, vagy elhelyezhetünk rá egy másik munkamenetet is. A használt termékek egyértelmű választásnak számítanak ilyen esetekben, ugyanis a második perifériának nem kell hiperszupernek lennie.

2020. 07. 10. 11:30:01

Azon gondolkodsz, hogy szükséges lenne egy új képernyő beszerzése? Mielőtt még egy olyan termék mellett döntenél, ami nem rég jött le a futószalagról, gondolkodj el azon a lehetőségen is, amit a webáruházunkban tudunk nyújtani Neked: különböző használt monitor modelleket jó állapotban, jó áron! Az oldalunkon sokféle másodkézből származó informatikai berendezést találhatsz. Ilyen a komplett számítógép, a használt monitor és az összes többi kiegészítő berendezés. A monitorokat három kategóriába rendeztük méret alapján, a könnyebb tájékozódás érdekében.

2020. 05. 27. 11:00:00

Ha a meglévő képernyőd váratlanul felmondja a szolgálatot, vagy csak egyszerűen lecserélnéd az elavult kijelzőt, akkor válassz használt LCD monitor készüléket! Miért? Olvass tovább, és megtudhatod!

2020. 03. 25. 12:00:00

Egy jó használt LCD monitor nélkül még a legjobb PC-ket sem lehet kihasználni, hiszen szükség van a vizuális kapcsolatra a számítógép és a felhasználó között. A monitor alapjában véve elengedhetetlen ahhoz, hogy kezeljük az operációs rendszert, továbbá minőségi is számít, hiszen videókat, filmeket is nézhetünk rajta, továbbá számos esetben dolgozunk is rajta keresztül.

2020. 02. 27. 11:00:00

Az asztali PC-ket nem igazán lehet monitorok nélkül használni, ezért szükség van ezekre a perifériákra, hogy az operációs rendszerek vizuális kezelőfelületét használni tudjuk. Természetesen ez senkinek nem újdonság: egy jó monitorral mindig szükség van a számítógépezéshez. Na de mi a helyzet, amikor már több kell?

2019. 12. 31. 10:00:00

Habár egyre jobb és jobb monitorok kerülnek piacra minden évben, az árak is egyre magasabbak és magasabbak lesznek. Nem feltétlenül kell azonban horrorisztikus összegeket fizetned egy új monitorért, ha nálunk vásárolsz.

2019. 10. 22. 12:00:00

A számítógépek elengedhetetlen tartozéka a monitor, amelyen keresztül ablak nyílik nekünk a világra internetezés közben. Ezen keresztül láthatjuk szeretteink arcát, amikor videóchatelünk, vagy megnézhetjük a legújabb filmeket, klipeket. Talán nehéz lehet elhinni, hogy néhány éve bizony komolyan megterhelő feladat volt áthelyezni ezt az eszközt egyik helyről a másikra.

2019. 09. 26. 12:00:00

Már hetek óta a minden szempontból tökélete monitor után kutatsz, de még nem találtad meg azt a modellt, ami maximálisan ki tudná elégíteni az igényeidet? Nos, akkor van egy jó hírünk: már csak karnyújtásnyira vagy attól, hogy tiéd legyen álmaid monitorja, ami nem csak hetekig vagy hónapokig, hanem hosszú éveken keresztül is örömteli használatot tesz lehetővé számodra.

2019. 08. 29. 14:00:00

 

Azzal a céllal kerested fel a webáruházunkat, hogy körülnézz a monitor kínálatban? Nos, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis sokan megtalálják azokat a készülékeket, illetve kiegészítő termékeket, melyeket már régóta keresnek.