A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt monitor

2022. 04. 13. 11:00:00

használt monitor vásárlás sokszorosan megtérülhet mind rövid-, mind hosszútávon. A kérdés tehát nem az, hogy élsz-e vele, hanem az, hogy mikor csapsz le a lehetőségre?

2021. 07. 14. 11:00:00

használt monitor az egyik legkeresettebb periféria. Persze ezen nincs mit csodálkozni, lévén nélküle még a legmenőbb számítógépes konstrukció sem érvényesülhet. Viszont, ha a képfelbontás a helyén van, akkor a jól látható valóság simán magába szippanthat. Ha Te is úgy akarod.

2021. 06. 09. 11:00:00

A használt monitor vásárlás többszörösen megtérülő beruházás. Sőt, bátran befektetésként is gondolhatsz rá. Hiszen a vadonatúj modellekkel ellentétben, a felújított variációk határozottan pénztárcabarát áron szerezhetőek be, mindenféle kompromisszum nélkül. Na, de hol van a történetben a csali? - kérdezheted gyanakodva. A választ alább olvashatod.

2021. 05. 19. 12:00:00

A használt monitor közbenjárásával kitárulhat előtted a világ. Vagy ha nem is az egész glóbusz, a világháló mindenképpen. Nagyon nem mellékes, hogy milyen képernyőn legelteted a szemeidet, naphosszat. Főleg, ha a munkádon túl, a szabadidőd is az informatikához köt. A szemek védelme kulcsfontosságú, és bár szemüveg használatával, na meg pihentetéssel csodák érhetőek el, azért a kijelző minősége is roppantul mérvadó.

2021. 04. 13. 12:00:00

Ugyan a laptopok és a tabletek mobilitásuknál fogva minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, de az asztali gépek még mindig keresettek, ahogy a használt monitorok olcsón is. Sokan kifejezetten kedvelik a használt gépeket, hiszen könnyedén bővíthetőek, szükség esetén cserélhető tulajdonképpen bármelyik alkatrész és a képernyő, egér, billentyűzet is saját igényeid szerint választhatod meg.

2021. 02. 08. 11:00:00

A használt monitorok olcsón, működésük teljes pompájában is megvehetőek. Szóval ha eddig úgy gondoltad, hogy a nagybetűs látványért cserébe gigantikus összegeket kell feláldoznod, akkor most megnyugtatunk, hogy nem feltétlenül. Könnyedén rátalálhatsz arra a típusra, ami nemcsak költséghatékony döntés, hanem szemeket gyönyörködtető választás is, egyben.

2020. 10. 27. 11:00:00

Monitor olcsón is beszerezhető, mégpedig kifogástalan állapotban. Hogyan? Egyszerűen úgy, hogy felújított modellre voksolsz. Ha most ijedten nézel körbe, hogy komolyan? Akkor vélhetően benned is erősen él a köztudat táplálta hiedelem, miszerint ami használt, az leginkább csak leharcolt lehet. Megnyugtatunk: az igazság ennél sokkal-sokkal derűsebb.

2020. 07. 21. 11:00:00

Egy használt monitor jó lehetőséget ad arra, hogy otthon is tudjunk dolgozni, ha például könyveléssel, adatbázisok kezelésével vagy videóvágással foglalkozunk. Ilyenkor jó, ha van egy nagy fő monitorunk, továbbá egy kisebb is, amelyet tartalékként használhatunk, vagy elhelyezhetünk rá egy másik munkamenetet is. A használt termékek egyértelmű választásnak számítanak ilyen esetekben, ugyanis a második perifériának nem kell hiperszupernek lennie.

2020. 07. 10. 11:30:01

Azon gondolkodsz, hogy szükséges lenne egy új képernyő beszerzése? Mielőtt még egy olyan termék mellett döntenél, ami nem rég jött le a futószalagról, gondolkodj el azon a lehetőségen is, amit a webáruházunkban tudunk nyújtani Neked: különböző használt monitor modelleket jó állapotban, jó áron! Az oldalunkon sokféle másodkézből származó informatikai berendezést találhatsz. Ilyen a komplett számítógép, a használt monitor és az összes többi kiegészítő berendezés. A monitorokat három kategóriába rendeztük méret alapján, a könnyebb tájékozódás érdekében.

2020. 05. 27. 11:00:00

Ha a meglévő képernyőd váratlanul felmondja a szolgálatot, vagy csak egyszerűen lecserélnéd az elavult kijelzőt, akkor válassz használt LCD monitor készüléket! Miért? Olvass tovább, és megtudhatod!