A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Használt LCD monitorok széles választékban, olcsón

Egy jó asztali számítógéphez mindig szükség van egy megbízható monitorra, ha a gép vizuális aspektusait is ki szeretnénk használni. Szervereknél ez az igény kevésbé jelentős, hiszen például egy tárhely szerverének nincs gyakran szükség megjelenítésre, csak arra, hogy megbízhatóan működjön és állandóan bekapcsolva legyen.

A legtöbb személyi számítógépet azonban el kell látni egy monitorral, hiszen nélküle a felhasználóbarát kezelési módok szinte lehetetlenek. Webáruházunkban remek minőségű használt LCD monitorok közül választhatsz, melyek között megtalálhatók kisebb és nagyobb egységek is attól függően, hogy milyenre van szükséged. Ha például videóvágáshoz vagy játékhoz keresel egy második monitort, akkor termékeink között garantáltan találsz megfelelőt, de használt LCD monitorjaink elsődleges monitorként is használhatók irodai gépek esetében. Monitorjaink 15-21”-os kocka, 17-20”-os wide és 21” feletti kivitelekben kaphatók, remek képminőséggel és alacsony energiaigénnyel rendelkeznek.

Érdemes korszerű kijelzőinket választanod, hiszen a hosszú távú munka a nem megfelelő képernyő előtt megterheli a szemet és fáradást is okoz, ami a produktivitást csökkenti. HP, Samsung, LG és Terra termékeink sok éve bizonyítják, hogy nem kell csillagászati összegeket áldozni manapság a perifériákra ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk élvezni a számítógépezést. Ezek a monitorok praktikusak, alacsony helyigényük, tehát a legtöbb íróasztalon gond nélkül elhelyezhetők és használhatók. Monitorjainkra általánosságban igaz, hogy olcsók és megbízhatók, továbbá remek képet adnak mindenféle megjelenített tartalomról, kijelzői paramétereik pedig konfigurálhatók annak megfelelően, hogy sötétebb vagy világosabb fényviszonyok állnak fent. Ha egy szimplisztikus, de mégis sokoldalú használt LCD monitort keresel remek áron, akkor ismerd meg Samsung S24C450M 24" LCD FullHD Monitor termékünket, mely 1920x1080 natív felbontást biztosít DVI és VGA csatlakozók segítségével. Sok más monitorunk is jó felbontással operál. Nézd meg termékeinket online még ma!