A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt lcd monitor

2020. 05. 27. 11:00:00

Ha a meglévő képernyőd váratlanul felmondja a szolgálatot, vagy csak egyszerűen lecserélnéd az elavult kijelzőt, akkor válassz használt LCD monitor készüléket! Miért? Olvass tovább, és megtudhatod!

2020. 03. 25. 12:00:00

Egy jó használt LCD monitor nélkül még a legjobb PC-ket sem lehet kihasználni, hiszen szükség van a vizuális kapcsolatra a számítógép és a felhasználó között. A monitor alapjában véve elengedhetetlen ahhoz, hogy kezeljük az operációs rendszert, továbbá minőségi is számít, hiszen videókat, filmeket is nézhetünk rajta, továbbá számos esetben dolgozunk is rajta keresztül.

2020. 01. 30. 13:00:00

Egy jó asztali számítógéphez mindig szükség van egy megbízható monitorra, ha a gép vizuális aspektusait is ki szeretnénk használni. Szervereknél ez az igény kevésbé jelentős, hiszen például egy tárhely szerverének nincs gyakran szükség megjelenítésre, csak arra, hogy megbízhatóan működjön és állandóan bekapcsolva legyen.

2019. 10. 22. 12:00:00

A számítógépek elengedhetetlen tartozéka a monitor, amelyen keresztül ablak nyílik nekünk a világra internetezés közben. Ezen keresztül láthatjuk szeretteink arcát, amikor videóchatelünk, vagy megnézhetjük a legújabb filmeket, klipeket. Talán nehéz lehet elhinni, hogy néhány éve bizony komolyan megterhelő feladat volt áthelyezni ezt az eszközt egyik helyről a másikra.