A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Egy használt LCD monitor még nagyon sokáig alkalmazható

A számítógépek elengedhetetlen tartozéka a monitor, amelyen keresztül ablak nyílik nekünk a világra internetezés közben. Ezen keresztül láthatjuk szeretteink arcát, amikor videóchatelünk, vagy megnézhetjük a legújabb filmeket, klipeket. Talán nehéz lehet elhinni, hogy néhány éve bizony komolyan megterhelő feladat volt áthelyezni ezt az eszközt egyik helyről a másikra.

Egy használt LCD monitor már gyerekjáték azokhoz képest. Könnyű beszerelni, áthelyezni, a szemünket is kíméli.  Ez jellemzője mindegyiknek természetesen, mivel a modern kialakításnak köszönhetően erre a gyártók már figyelnek. A használt LCD monitor azért is nagyon jó választás, mert nincs értelme vagyonokat kifizetni, legyen az bármilyen csúcskategóriás példány. Használtál már számítógépet, te is tisztában vagy azzal, hogy ezeket napjában azért nem csak egy vagy két órára kapcsoljuk be. Főleg nem egy munkahelyen, ahol általában asztali gépek vannak. A minimum a nyolc óra, ami egy új vagy használt LCD monitornak is megterhelő lehet. Miért válaszd mégis a használtat? Nos, pont ezért.

Mivel az új monitor, amiért egy vagyont is kifizethetsz, új megoldások, kifinomult kialakítás címén, ami nagy valószínűséggel a régebbi példányban is hasonló. De ennek ellenére az új monitor is gyorsan romlik használat közben. Így több értelme van annak, hogy egy használt LCD monitort válassz kisebb összeget költve rá. Bóvlit nem vásárolhatsz, hiszen azt garantálni tudjuk, hogy megfelelően kivizsgáltuk a terméket, a lehetséges hibáit és a teljesítményét. Neked már csak akkor kínáljuk megvételre, ha valóban megéri az árát. Persze, ezt nem úgy kell értened, hogy a megvásárolt használt LCD monitor egy-két év múlva beadja a kulcsot, sőt. Valószínűleg sokkal több évig fogod tudni használni, mint képzelted. Egyszerűen csak érdemes a realitások talaján maradni, ha egyszer úgyis veszít a minőségéből, ne költs rá egy vagyont. A használt LCD monitor sem lehet sokkal rosszabb minőségű, mint a friss, gyárból szabadult változat, sőt még olcsóbb is, de meg tud felelni az elvárásaidnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt monitor használt lcd monitor