A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Olcsó gamer PC, ez most komoly?

Az olcsó gamer PC úgy hangzik, mint egy mese. Hihetetlen! Pedig nem túlzás, ez egy létező, kihasználható ajánlat. Miért kellene súlyos százezreket feláldoznod a gondtalan játszás oltárán, ha ez az egész beruházás sokkal kevesebből is tető alá hozható?

Az olcsó gamer PC jól bírja a technikai kihívásokat?

Természetesen, ez az esetében alapvető elvárás. A játékszoftverek nem kicsit veszik igénybe a hardveres hátteret, úgyhogy éppen ezért olyan gép beszerzésében érdemes gondolkodni, ami „bikának” számít. Ráadásul, mivel a szoftverfejlesztések folyamatosan zajlanak, ezért a vásárlás pillanatában érdemes a jövőbeni fejlődés mértékével is kalkulálni. Vagyis jó ötlet egy kicsit felüllőni az igényeket, így a most túlzottan is jól szereplő konstrukció évekkel később sem vallhat szégyent. Ezzel az aprócska trükkel tovább bővítheted az előnyök amúgy sem csekély számát. Miközben a bekerülési költség is minimalizálható. Miért?

Azon egyszerű oknál fogva, mert a használt variáns, egyrészt felújítottat takar, másrészt éppen ezért ár/érték arányban olyan ajánlat, ami kimagaslóan teljesít. Rövidre zárva: kevésért igazán sokat zsebelhetsz be. A játékokat, még a legújabb szoftvereket is akadás nélkül futtathatod, naphosszat. Az online kapcsolat, a multiplayer üzemmód épp úgy nem okozhat nehézséget, mint mondjuk a kamerán keresztüli kapcsolattartás a játékostársakkal.

Az olcsó gamer PC garantálja a nyerő szériát?

Nos, ezt azért nem ígérhetjük meg. De az biztos, hogy a bajnok sorozat első lépése, hogyha egy ilyen, díjnyertes készülékbe invesztálsz jövőbeni gameres sikereid, és hiánytalan elégedettséged érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: gamer laptop olcsó gamer PC