A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

gamer laptop

gamer laptop

2022. 07. 25. 12:00:00

Az olcsó gamer PC úgy hangzik, mint egy mese. Hihetetlen! Pedig nem túlzás, ez egy létező, kihasználható ajánlat. Miért kellene súlyos százezreket feláldoznod a gondtalan játszás oltárán, ha ez az egész beruházás sokkal kevesebből is tető alá hozható?

2020. 07. 07. 11:00:00

Ha szeretnéd, hogy bárhol leülhess játszani a kedvenc számítógépes játékaiddal, akkor a gamer laptopok erre remek lehetőséget biztosítanak. Modern gépek jó videókártyával, remek hűtési megoldásokkal, kedvező anyagi feltételekkel vásárolhatók meg az Ebyte-nál használtan, így spórolhatsz is az amúgy nem éppen olcsó gépeken. Mindenkinek érdemes beruházni egy jó gamer laptopba, ugyanis garantálják, hogy ne csak otthon, hanem akár a szabadban vagy utazások során is ki lehessen egy kicsit kikapcsolódni.

2019. 04. 23. 10:00:00

Alig várod a pillanatot, hogy végre a kezedbe vedd a laptopodat, kényelmesen elhelyezkedj a fotelben vagy a kanapén, és elindítsd a kedvenc számítógépes játékodat? Nos, meg tudunk érteni. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy egy olyan készülék legyen a birtokodban, ami bírja a rendszeres igénybevételt. A kínálatunkban szereplő gamer laptopok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeidet, ha tehát épp a gépcserén agyalsz, akkor itt az ideje, hogy elhatározd magad! 

2017. 10. 09. 11:33:00

A számítógépes játékok az egyik legjobb formája manapság a kikapcsolódásnak. Az otthoni gépeken rengetegen élvezik minden nap az olyan játékok, mint a Witcher 3, a Battlefield 4, A Batman széria, a Fallout széria, és a Mass Effect által nyújtott élményeket. 

2017. 09. 15. 11:37:00

A számítógépes játékok remek szórakozást és kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszú munkanap után vagy éppen egy esős, unalmasabb hétvégi napon. A legtöbben azonban az otthoni gépen szoktak csak játszani, ezt viszont nehéz bárhova is magunkkal cipelni. 

2017. 08. 25. 10:39:00

A játékok világának kiéléséhez választhatsz PC-t is, aminek segítségével, ha jó konstrukció mellett döntöttél belevetheted magad a képzeleted világába, kábeleken, monitoron, meg gépházon keresztül… 

2016. 09. 30. 14:23:00

A modern technológia már lehetővé tette, hogy igazi atomerőműveknek tekintett számítógépeket is lekicsinyítsünk laptop méretre.