A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt számítógépet garanciával

2020. 08. 18. 10:00:00

A használt számítógép garanciával együtt határozottan pénztárcabarát beruházás. A hangsúly ebben az esetben nem a használton, mint jelzőn, hanem a garancián van. Hiszen éppen ez a biztosíték arra, hogy a kiszemelt termék minőséget testesít meg.

2020. 05. 06. 10:00:00

Ne bízd a véletlenre, a használt számítógép garanciával és csak azzal kerüljön a kosaradba! Alapvetően semmi probléma nincs a másodkézből származó készülékekkel. Sőt! Azonban nem mindegy, hogy honnan vásárol az ember.

2019. 12. 04. 12:00:00

Ha úgy érzed, hogy ideje lecserélni öreg gépedet, vagy csak simán egy kis újdonságra vágysz, akkor az eByte-nál tökéletes helyen jársz. Hatalmas választékkal várunk a legjobb használt gépekből, melyeket szükség esetén felújítunk és újszerű állapotban prezentálunk neked.

2017. 11. 08. 15:00:00

A számítástechnika nagyon gyorsan fejlődik és sokszor nehéz vele lépést tartani. És habár fogyasztói társadalmunkban sokszor mindent azonnal lecserélünk, mi hiszünk abban, hogy a jó minőség találkozhat a reális árral. Mivel használt számítógépeket árulunk garanciával, így a Föld megóvása is fontos szempont nálunk.