A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Ha fontos a korrekt ár és minőség, akkor válassz használt számítógépet garanciával

A számítástechnika nagyon gyorsan fejlődik és sokszor nehéz vele lépést tartani. És habár fogyasztói társadalmunkban sokszor mindent azonnal lecserélünk, mi hiszünk abban, hogy a jó minőség találkozhat a reális árral. Mivel használt számítógépeket árulunk garanciával, így a Föld megóvása is fontos szempont nálunk.

Csakis jó minőségű számítógépeket árulunk minimum egy év jótállással, így valóban elérhető áron juthatunk komolyabb teljesítményű gépekhez is. Otthonról kényelmesen minden paramétert meg tudsz nézni az adott gép kapcsán, de online és telefonon is a segítségedre vagyunk. Keress minket bátran. Így nem kell kiutaznod hozzánk és sorban állni, hanem azonnal meg tudod rendelni a használt számítógépet garanciával. Felejtsd el az idegeskedést, frusztrációt, stresszt, amit egy zsúfolt üzlet tartogatna számodra. Nálunk minden egyes terméket meg tudsz nézni a hozzájuk tartozó leírással együtt.  

Akár az egyes termékeket is összehasonlíthatod egymással, így látni fogod, hogy melyik számítógépre van igazán szükséged. Igyekeztünk minden hasznos infót összegyűjteni hozzá. Termékeinkre a kereső segítségével is rá tudsz keresni. Pl. külön kategóriákban vannak a két magos gépek és az erősebb teljesítménnyel rendelkező változatok. De, akár a komolyabb videokártyával rendelkező számítógépeket is meg tudod nézni, melyek játékra lettek megteremtve. Vannak gépeink monitorral együtt is. És külön kategóriában találod a dokkolókat, notebook kiegészítőket, illetve monitorokat különféle méretben. Ezen kívül még számtalan dologra rá tudsz keresni kínálatunkban. 


Hasznosnak tartjuk a webshop működését abból a szempontból is, hogy a cyber világnak köszönhetően nálunk sosincsen záróra, és mindig a legfrissebb kínálatot találhatod meg weboldalunkon. A használt eszközök között kimondottan megkímélt állapotú, jó minőségű termékeket találsz. Ráadásul megfizethető áron tudod megvásárolni a használt számítógépet garanciával.