A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mi a használt laptopokhoz garanciát is adunk

Amikor a laptop vásárlás kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy kellőképpen körültekintő legyél, hiszen naiv gondolat lenne azt hinni, hogy teljesen mindegy, melyik forgalmazónál vásárolsz. Már csak az árat tekintve is nagy különbségeket lehet észrevenni, de a termékek minőségét tekintve is vannak eltérések.

Ami pedig szintén nagyon nem mindegy, az az, hogy a beszerzésre kerülő készülékhez kapsz-e garanciát. Erről az aprócska, ám igen lényeges dologról nagyon sokan elfeledkeznek, és úgy vásárolnak számítógépet, hogy nincsenek tisztában azzal, van-e hozzá garancia vagy sem. A használt laptop garanciával történő értékesítése nálunk alapvetőnek számít, még így is, hogy nem újonnan gyártott termékeket kínálunk a vásárlóinknak. A munkánkat komolyan vesszük, így amikor eladásra kínálunk egy laptopot - vagy bármilyen másik gépet -, akkor szigorú tesztelések alá vetjük, hogy meg tudjuk ütni azt a színvonalat, amit a vásárlóink elvárnak.

Ez nyilván nem csak az ő, hanem a mi érdekünk is, hiszen csal akkor kerülhetünk a piac élvonalába, ha sok-sok embert teszünk elégedett felhasználóvá. Ha tehát minden vágyad, hogy a használt laptop garanciával kerüljön a birtokodba, akkor a webáruházunkban maga a kánaán vár, ugyanis minden termékhez jár egy éves időtartamban. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Ugyanúgy, ahogy például egy új gépeket árusító üzlet esetében, mi is teljes felelősséget vállalunk a készülékekre. Ha tehát időközben valamilyen probléma merülne fel velük kapcsolatban, ami egyértelműen gyártási, forgalmazói hibából eredeztethető, akkor térítésmentesen gondoskodunk a javításról, szerelésről. A használt laptop garanciával történő értékesítését mi annyira komolyan vesszük, hogy az egy év lejárta után sem hagyjuk magára a vásárlóinkat, és a kedvezményes szerviz szolgáltatással továbbra is rendelkezésükre állunk. Azt tapasztaljuk, hogy ez nagy könnyebbséget okoz azok számára, akik nem biztosak benne 100%-osan, hogy az olcsó, de használt gépek vajon tényleg annyira jók-e, mint mondják.