A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt laptop garanciával

2020. 08. 11. 11:00:00

A használt laptop garanciával többszörösen megtérülő befektetés. Ha olyan számítógépet keresel, aminek a mobilizálása könnyedén megoldható, és ami a kezed alá dolgozik, akkor a notebookok háza táján jó helyen jársz. Az asztali PC-k ugyan a legtöbb felhasználói igény kielégítésére alkalmasak, ám amikor a hordozhatóság, mint elvárás kerül fókuszba, akkor bizony kiesnek a pikszisből.

2020. 06. 16. 12:00:00

Amennyiben költséghatékony módon szeretnél egy megbízható gépet beszerezni, akkor nézelődj bátran a webáruházunk használt laptop garanciával kategóriájában! Nem mindig a vadonatúj berendezések a legjobbak, de az áruk ennek ellenére is minden esetben magasabb, mint a másodkézből származóaknak. Érvényes ez az asztali számítógépek és a tabletek esetében is.

2020. 05. 20. 11:00:00

Sokan nincsenek tisztában vele, de használt laptop garanciával is vásárolható. Sőt, az igazságot megvallva, jótállás nélkül nem is érdemes másodkézből származó számítógépet vásárolni. Az okok észszerűek, de nézzünk csak párat!

2020. 02. 12. 12:00:00

2020-ban is hatalmas népszerűségnek örvendenek a laptopok, hiszen hordozhatóságuk lehetővé teszi, hogy ott dolgozzunk velük, ahol csak szeretnénk egy jó internetkapcsolat társaságában. A laptopokat azért is szeretjük, mert energiafogyasztásuk alacsony, méreteik és súlyuk pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen magunkkal vihessük őket bárhova.

2020. 01. 14. 13:00:00

Remek társ lehet egy modern laptop a hétköznapokban, hiszen mobilis módon dolgozhatunk, megnézhetjük a híreket, emailt írhatunk, továbbá kikapcsolódhatunk is. Mindehhez csak egy ló laptop, egy feltöltött akkumulátor és egy internetkapcsolat szükséges, ha valóban ki akarjuk használni a laptop lehetőségeit.

2019. 10. 15. 13:00:00

Manapság, a folyamatosan fejlődő világunkban, ahol legalább havonta kijön egy-egy új telefon, laptop vagy egy új elektronikus kütyü, ami megkönnyíti az életünket, igazán nehéz lépést tartani. Pláne nehéz kimaradni ebből az egészből, sőt, nem is lehet.

2019. 07. 19. 12:00:00

Amikor a laptop vásárlás kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy kellőképpen körültekintő legyél, hiszen naiv gondolat lenne azt hinni, hogy teljesen mindegy, melyik forgalmazónál vásárolsz. Már csak az árat tekintve is nagy különbségeket lehet észrevenni, de a termékek minőségét tekintve is vannak eltérések.

2019. 03. 04. 12:00:00

Bármikor előfordulhat, hogy a szeretett laptopod belassul vagy valamilyen más okból kifolyólag válik használhatatlanná. Ilyenkor ugyan útba lehet ejteni egy számítógép szervizt, de sok esetben csak egy magasabb összeg ellenében tudják megjavítani, ha egyáltalán így is lehetséges. Ehelyett dönthetsz úgy, hogy egy kiváló minőségű használt laptopot veszel. Napjainkban rengeteg használt laptop garanciával kerül eladásra, ami azt jelenti, hogy a forgalmazó vállalja a gépjavítást, amennyiben bármi gond merülne fel a működésével kapcsolatban.

2018. 11. 29. 10:00:00

A használt laptop árak nagyon beszédesek, érdemes őket egyenként végig nézed. Nyilvánvalóan úgy árulkodóak, ha az érintett modell jellemvonásait is górcső alá veszed, hangsúlyossá téve az előnyök, értékek listáját. 

2018. 10. 17. 14:00:00

 

Tudjuk, hogy mindent a telefonodon csinálsz már, de azért valljuk be, egy hosszú e-mailre részletes választ adni igen időigényes, ha egy apró kis okostelefont használsz. S persze a szemedet is kíméled egy kicsit, ha nem mindig a mütyür telefonodat bújod.