A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Eleged van már a lilliputi gépelésből? Itt az ideje venned egy jó kis használt netbookot!

 

Tudjuk, hogy mindent a telefonodon csinálsz már, de azért valljuk be, egy hosszú e-mailre részletes választ adni igen időigényes, ha egy apró kis okostelefont használsz. S persze a szemedet is kíméled egy kicsit, ha nem mindig a mütyür telefonodat bújod.

Ha csak ilyen célból szeretnél használt netbookot venni, akkor nem is kell rá sokat költened, hiszen megeshet, hogy a telefonod árának csak töredéke lesz az összeg, amit egy kicsit nagyobb, de nem annyira okos gépre költesz.

 

Ezzel viszont lehetőséged lesz nagyobb felbontásban nézelődni a weben, kényelmesebben tudsz gépelni és olvasni, így teszel egy kicsit az egészségedért is.

 

Sokan csinálják azt, hogy csak bizonyos netes dolgokhoz használják az okostelefonjukat, s az időigényesebb feladatokhoz már inkább laptophoz ülnek. Például egy doktori disszertációt igen nehéz lenne legépelni egy telefonon.

 

S például ha nagy blogger vagy, nem kell gamer gépet venned ahhoz, hogy bármikor elő tudd venni a szuper kis használt netbookodat, hogy le tudd írni a pillanat ihletését. Nem használnád ki a gamer gép speciális tulajdonságait, így elég lehet az alacsonyabb árkategóriás modellek közül válogatnod.

 

Viszont ha sokat szerkesztesz videót, akkor fontos lesz az, hogy gyors legyen a géped, hiszen ha nincs elég gyors processzora vagy megfelelő mennyiségű RAM-ja, akkor igen sokáig fog tartani egy videó renderelés.

 

Használt netbookjaink között egyaránt vannak alacsony, közepes és magas árfekvésű gépek, hiszen a különböző igényekre eltérő funkciókkal ellátott gépek biztosítják a széles választékot.

 

Kínálatunkban egyaránt találhatóak többek között Lenovo, HP, Fujitsu és Dell netbookok is, melyekhez egy év garancia jár, illetve ha bármi kérdésed van a kiszemelt géppel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

 

De akkor is nyugodtan hívhatsz minket, ha valamilyen kérdésed van a megvételt követően a géppel kapcsolatban. Segítünk, amiben tudunk.

 

Jelenlegi használt netbook kínálatunkat itt tudod megnézni.