A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt számítógép garanciával nem egy elérhetetlen délibáb

használt számítógép garanciával első hallásra és látásra úgy tűnik, mintha valami jól csengő marketing fogás lenne. Még hogy használt konstrukció, ami mellé hivatalos garanciaidő jár?! Pedig pontosan erről van szó. Miért is ne lehetne mindez a valóság? Hiszen a használt gépek hosszútávra szóló minőséget testesíthetnek meg.

A használt számítógép garanciával sokszorosan megtérülő befektetés

A használt gépek piaca az utóbbi években jelentős mértékben átalakult. Ha Te még emlékszel olyan konstrukciókra, amik inkább múzeumba, mint boltba illettek, akkor tudod, ezek a gépek leginkább arra vártak, hogy használaton kívülre kerüljenek. Mert ténylegesen elhasználttá váltak az évek során. Ám a változás nem maradt el, ami többek között annak is köszönhető, hogy a technológiai szektor olyan gyorsan fejlődik, ami jóformán lekövethetetlen. Ha nem is naponta, de havonta látnak napvilágot olyan új innovációk, amik fenekestül forgatják fel a gépgyártás eddig ismert dimenzióját.

Ez a pozitív fordulat azt eredményezte, hogy mind több és több vadonatúj elképzelés ölt géptestet. Az előző szériák tagjai pedig 2-3 hónap tündöklés után parkolópályára érnek. Abban az értelemben legalábbis mindenképpen, hogy a következő nagy durranás veszi át a főszerepet. Na, de ettől még természetesen a megelőző sorozat tagjai pontosan ugyanannyira alkalmasak a használatra, mint x hónappal ezelőtt. Esélyük sem lehetett kimenni a forgalomból, arról nem is beszélve, hogy a túlstrapáltság sem valószínű. A használt számítógép garanciával felújított szerkezetet takar, ami tökéletes állapotban kínálja a naprakész technikai hátterét. Azzal, hogy biztos lehetsz a garanciális környezetben, kifejezetten sokat nyerhetsz. Nem mintha bárki úgy menne bele egy vásárlásba, hogy azonnal a karbantartásra gondol. De jó tudni, hogy a feltételek adottak. Amúgy pedig a garanciaidő a legékesebb bizonyíték arra, hogy ezek a gépek nagyon is bevetésre készek.

A használt számítógép garanciával csak PC-t takarhat?

Nem. A hordozható modellek között ugyanolyan bátran szemezgethetsz, mint az asztali verziók kínálatában.