A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt számítógép

2021. 08. 11. 10:00:00

Ha azt látod, hogy használt számítógépek olcsón beszerezhetőek, akkor mi az, ami először eszedbe jut? Félelem, kételyek, aggodalom, cinizmus? Egyik reakció sem lenne meglepő, pláne hogy a köztudatban megannyi előítélet él a használt konstrukciókkal szemben. Miközben a valóságban ezek a sztereotípiák nem állják meg a helyüket, így a téma újradefiniálásra szorul. Amit mi örömmel meg is teszünk.

2021. 07. 21. 11:00:00

használt számítógép alkatrészek segítségével a karbantartási, javítási feladatok pofonegyszerűen megoldhatóak. Ami pedig talán az egyszerűségnél is fajsúlyosabb pozitívum, hogy olcsón.

2021. 06. 02. 11:00:00

használt számítógép garanciával első hallásra és látásra úgy tűnik, mintha valami jól csengő marketing fogás lenne. Még hogy használt konstrukció, ami mellé hivatalos garanciaidő jár?! Pedig pontosan erről van szó. Miért is ne lehetne mindez a valóság? Hiszen a használt gépek hosszútávra szóló minőséget testesíthetnek meg.

2021. 02. 17. 11:00:00

A használt számítógépek olcsón, ám maximális hatékonysággal vásárolhatóak meg. Ez mindenképpen jó kombináció. Nem származhat hátrányod abból, hogy használt típusra voksolsz. Sőt, valójában ez egy igazán tudatos döntés, amivel kizárólag jól járhatsz. Elsősorban nyilvánvaló módon anyagilag. Az új konstrukciók és a felújított típusok között húzódó muníciószakadék óriási. Nem pár ezer Forint választja el egymástól a „két partot”. Miért ne költhetnéd el a fennmaradó összeget bármi másra, ha egyszer az új áránál kevesebbért is megveheted azt a gépet, ami megtestesíti az informatikai vágyaidat?

2020. 07. 28. 11:00:00

Használt számítógép garanciával mindig vásárolható a cégünknél, és mindegy, hogy milyen kategóriában keresel gépet. Gamer PC-re vágysz? Esetleg irodai felhasználásra szeretnél egy költséghatékony modellt vásárolni? Az Ebyte-nál minden igényt ki tudunk elégíteni, ugyanis széles választékot biztosítunk a legnépszerűbb számítógép fajtákból.

2019. 12. 04. 12:00:00

Ha úgy érzed, hogy ideje lecserélni öreg gépedet, vagy csak simán egy kis újdonságra vágysz, akkor az eByte-nál tökéletes helyen jársz. Hatalmas választékkal várunk a legjobb használt gépekből, melyeket szükség esetén felújítunk és újszerű állapotban prezentálunk neked.

2019. 11. 05. 12:00:00

A technika folyamatos fejlődése manapság szinte már követhetetlen, de már a legtöbben meg sem próbáljuk ezt. Az utóbbi évek robbanásszerű haladásának köszönhetően, az újabb és újabb megjelenő eszközök között, a használt számítógép is lehet olyasmi, amiben meg tudunk bízni.

2019. 04. 03. 11:00:00

Ha éppen szükséged lenne egy megbízható számítógépre, akkor érdemes átgondolnod néhány dolgot, mielőtt vásárlásra adod a fejed. Először is nagyon fontos, hogy a gépet milyen célból szeretnéd beszerezni, vagyis, hogy mire fogod használni.

2019. 01. 08. 09:00:00

A használt PC az a beruházás, ami idővel sokszorosan visszahozza a konyhára az árát. Az ok egyszerű. Az informatika világa évek óta komoly átalakulás alatt áll. A változás lényege, hogy az aktuális innovációk döbbenetes gyorsasággal jutnak főszerephez. 

2018. 05. 23. 10:00:00

Egy remek minőségű asztali számítógépre van szükséged? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházban kedvedre válogathatsz a széles kínálatból.