A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt laptop garanciával elvarázsolhat

A használt laptop garanciával többszörösen megtérülő befektetés. Ha olyan számítógépet keresel, aminek a mobilizálása könnyedén megoldható, és ami a kezed alá dolgozik, akkor a notebookok háza táján jó helyen jársz. Az asztali PC-k ugyan a legtöbb felhasználói igény kielégítésére alkalmasak, ám amikor a hordozhatóság, mint elvárás kerül fókuszba, akkor bizony kiesnek a pikszisből.

De miért éppen használt alternatívára voksolj?

A használt gép mellett szól azon egyszerű, ám nyomós érv, hogy olcsó. Az újonnan árusított eszközök komoly kiadásokkal járnak együtt. Ráadásul szigorúan nézve, az egyes modellek között, tudásban nem feltétlenül fedezhető fel szakadéknyi különbség. Akkora kontraszt mindenesetre semmiképpen sem, ami a bekerülési költségek láttán logikusnak tűnne. Tény, hogy sok-sok évvel ezelőtt, a használt, mint jelző nem számított bizalomgerjesztő kifejezésnek. Az emberek automatikusan az “elhasznált” szóra cserélték ki az elhangzott határozót, ami nem túlságosan pozitív fordulat. Volt-e ennek létjogosultsága egykor? Valószínűleg igen. A köztudatba beégett előítéleteket általában a tömegesen megélt, rossz tapasztalatok adják.

Ám ennek már vége. Mi hozta el a változást?

A felgyorsulás, ami a technológiai terület fejlődésére hangsúlyosan igaz. Ha figyeled az informatikával kapcsolatos híreket, akkor szinte havonta újabbnál-újabb gépremekek megjelenéséről kaphatsz hírt. A felhasználókból pedig, nagyrészt fogyasztók váltak, azaz még azelőtt cserélnek, hogy az szükséges lenne. Ezen a ponton lép be a képbe a használt laptop garanciával. Fontos kihangsúlyoznunk a minimum 1 esztendőnyi garanciaidőt, ami automatikusan jár a konstrukcióhoz, ugyanis ez a bizonyíték arra, hogy a termék minőséget testesít meg.

A használt laptop garanciával befektetés a jövőbe

Azáltal, hogy kevesebb anyagi muníció feláldozására van szükség a gépvásárlási álmod megvalósításához, sokat nyerhetsz. Egyrészt a megtakarított pénzt további kiegészítőkre, kellékekre költheted, de a malacpersely gyomrába is rejtheted. Másrészt a használt laptop garanciával biztosít arról, hogy felesleges, láthatatlan költségek helyett, a lehető legjobb üzletre adtad a fejed.