A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Válassz a használt notebook-ok közül

Tagadhatatlan tény, hogy világunkban egyre nagyobb szerepe van a számítógépeknek. Szinte napról napra megújulnak, fejlődnek ezek az eszközök. És nagyon fontos, hogy mi ezzel lépést tartsunk. 

Vásárolhatunk drágán vadonatúj gépeket, de a használt notebook, számítógép piacát is érdemes szemügyre vennünk. Ugyanis jóval kedvezőbb áron juthatunk ugyanúgy a minőséghez. Mi arra törekszünk, hogy csakis a legjobb gépeket válasszuk ki és kategorizáljuk adott munka elvégzésére. Pl. irodai gépek, és egyéb specifikus feladathoz szükséges számítógépek közül válogathatsz, de ha szeretsz játszani, vagy csak otthon van szükséged egy gépre, nálunk akkor is megtalálod a számításaidat.

A használt notebook azért lehet egy jó megoldás, mert mobilis, így bárhol használhatod. Folytathatod a munkát ott, ahol abbahagytad és akár hírforrásként is használhatod miközben otthonodban sportolsz, főzöl, vagy teszel-veszel. Ráadásul, ha éppen elmegy az áram akkor sincs probléma a laptop esetében, mert rendelkezik akkumulátorral. A képernyőt mozgathatod, vannak eszközök, melyek a csillogásmentesek, így kiváló arra is, hogy filmet nézz rajta, mert igazi monitorként funkcionál.

A gyerekek is örömüket lelhetik a használt notebook-okban és akár a tanuláshoz is használhatják és utána egy kis jutalomként játszhatnak is rajta. Legalább 1 év jótállást adunk eszközeinkre, de szervizünk ezután is a rendelkezésedre áll. És, ha kisebb beállításbeli problémád van, akkor azt akár ingyenesen is orvosoljuk. Ha pedig komolyabb probléma adódik az sem gond, mert kedvező anyag- és szerelési költséget számolunk fel a Te esetedben ügyfélként.

Böngészd végig az ajánlatainkat, mert csakis reális árral fogsz találkozni. Ezen kívül pontos leírást készítettünk a gépekhez. Így akár össze is tudod őket hasonlítani egymással és, ha elakadnál akkor telefonon és online is a rendelkezésedre állunk. Keress minket bátran, ha bármilyen kérdésed van a számítógépek és alkatrészek kapcsán!

Tartalomhoz tartozó címkék: használt notebook használt laptop