A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Munkaállomás, egy strapabíró megoldás

Igen bosszantó tud lenni, amikor éppen dolgoznál vagy tanulnál, a géped viszont ellened dolgozik, és azt tapasztalod, hogy folyton belassul, rosszabb esetben pedig le is fagy. Ilyenkor jöhet az újraindítás, ami igen kellemetlen lehet, ha közben elveszik az addig elkészített munkád, de adatvesztés nélkül is bosszantó lehet a gép leállása. 

A munkaállomás egy olyan számítógép, ami lehetővé teszi a gördülékeny, akadályoktól mentes számítógép használatot. Ha tehát egy olyan masinára vágysz, amiben minden körülmények között bízhatsz, akkor számodra egy kitűnő megoldást kínál. Ami a fizikai paramétereit és a teljesítményét illeti, egy ilyen számítógép nagyon hasonló a szerverekhez, amik magas fokon bírják az igénybevételt. A nagyfokú strapabíróságát az is jól mutatja, hogy a megvásárlást követően elég egyszer bekapcsolnod a gépet, utána akár folyamatosan is képes üzemelni a nap 24 órájában. Ez sok esetben elengedhetetlen feltétel bizonyos munkák esetében. Legyen szó kép- vagy videószerkesztésről, programozásról, 3D feladatok elvégzéséről vagy bármilyen nagyobb teljesítményigényű program futtatásáról, a munkaállomásra mindig számíthatsz, hiszen soha, semmilyen körülmények között nem hagy cserben.

A belassulás, a lefagyás vagy az újraindítás sok esetben rendkívül zavaró tényező, arról nem is beszélve, hogy veszélyeztetik a munka hatékonyságát és eredményességét is. Ha tehát a feladataidat nem akarod a véletlenre bízni, akkor számodra kitűnő választás lehet a munkaállomás. Ez ilyen gép esetében a stabilitás és a megbízhatóság prioritást élvez és nem csak a munkahelyi, hanem akár az otthon munkavégzésre is kiválóan alkalmas. Ha tehát hosszú évekre előre tervezel, és olyan gépet keresel, amit nem kell évente lecserélned vagy szervizbe vinned, akkor nézz körül nálunk. A termékkínálatunkban számos munkaállomás megtalálható, melyekkel biztosíthatod a zavartalan, problémáktól mentes géphasználatot. A termékeinkre különböző időtartamú jótállást vállalunk, hogy biztosítsuk a vásárlóink számára a hosszú távú elégedettséget.