A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mit tud a használt gamer PC?

használt gamer PC mindarra képes, amire Neked játék közben szükséged van. Alap, hogy a nagyfelbontású, komoly képi és hangvilággal rendelkező szoftverek futtatásához nem elegendőek azok a paraméterek, amiket a hagyományos gépek kínálnak. Egy speciális PC az, ami elhozhatja Neked a csúcsélményt a játék magával ragadó pillanataiban.

Miért éppen a használt gamer PC a befutó?

Elegendő csak ránézned az árakra és ez a kérdés máris megválaszolja önmagát. Az új konstrukciók bekerülési költsége finoman szólva is hajmeresztő. De nyilván, ha nem lenne más út, akkor végül mellékessé válna az összeg. De van! Mégpedig nem is akármilyen út. A használt konstrukciók pazar alternatívák, amik költséghatékonyan beszerezhetőek. Na, de milyen áron? Kérdezhetnéd újfent, arra utalva, hogy ér-e bármilyen hátrány, ha nem a vadiúj PC-k közül szemezgetsz? Nem. Nincs olyan árnyoldal, amiről tudnod kellene, mert ezek az eszközök nem leharcoltak. Felújítottak. Ez a fogalom igazából sokkal többet mond a használtnál, benne van a problémamentes és örömteli alkalmazás ígérete, mégpedig hosszútávon. Ha mindez nem lenne elég, akkor a gyártói garancia, mint roppantul beszédes tényező is beúszik a képbe. Mert az csak természetes, hogy ott, ahol a minőség nem kétséges, a garancia is jár. Kellhet ezek után bármilyen más bizonyíték arra, hogy mi a jó választás? Kockázat és mellékhatás nincsen, csak maximális élvezet.

A használt gamer PC bírja a strapálást?

Egyértelmű, hogy a gamer életvitel finoman szólva sem kíméli a rendszert, még akkor sem, ha nem nap mint nap áldozol a szoftverek futtatásának oltárán. Így hát nem vitás, hogy igen, bírja.