A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mire figyeljünk számítógép vásárláskor?

Bár az informatika mindenhova elért már, a legtöbb felhasználónak továbbra sincsenek mély ismeretei a számítógépek működéséről, mindegy, hogy szoftverekről vagy hardverekről beszélünk. Viszont bizonyos munkákhoz kellenek a számítógépek, s persze hobbinak is jó ötlet beszerezni egy PC-t. 

Nézzük, mire érdemes figyelned, mielőtt számítógép vásárlásba kezdesz.

Mire fogod használni?

  1. Internetezésre, videónézésre, olvasásra
  2. Video- és képfájlok szerkesztésére, tárolására
  3. Munkára:
    • Nagy fejlesztői vagy tervezői programok használata esetén
    • Dokumentumok szerkesztésére
  4. Játékra

 

Amennyiben a munkád csak dokumentumok kezeléséből áll, vagy hobbi szinten szeretnéd böngészésre használni a gépet, akkor elég lesz egy klasszikus modell is, hiszen nem fogod kihasználni annyira.

 

Viszont ha nagyobb programokat szeretnél rajta akár egyszerre is futtatni, bizony erősebb processzorra lesz szükséged, így Neked a legjobb gépeket a Workstation kategóriába tettük bele.

 

S persze gondoltunk a játékosokra is, így készen várnak Rád a profi videókártyával felszerelt, kitűnő játékélményt nyújtó gamer gépek is.

 

Gyors kiszolgálást szeretnél? Vagy megszakítás nélküli játékot?

Természetesen nem mindegy, hogy milyen videókártyát választasz amikor számítógép vásárlásba kezdesz, hiszen más kell, ha csak böngészsére használod, s másra lesz szükséged, ha modern játékokkal szeretnél rajta játszani.

Emiatt érdemes megnézned, hogy a videókártya, amit kinéztél magadnak elegendő lesz-e ahhoz, amit tervezel csinálni a gépeden, vagy jobb lenne, ha egy kicsit nagyobb teljesítményű modellt választanál.

Kérdésed van?

Természetesen nem baj, ha nem értesz a számítógépekhez, emiatt igényed lehet még rá, ahogy a többi millió embernek is. Így ha nem vagy biztos abban, hogy a modell, amit kinéztél magadnak megfelel majd az igényeidnek is, keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpontunk alatt található elérhetőségeink egyikén, hogy segíteni tudjunk kiválasztani azt a számítógépet, amivel elégedett leszel hosszútávon is.