A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mi is az optimális gamer PC konfiguráció?

A megfelelő gamer PC konfiguráció roppant könnyen tetten érhető a gyakorlatban. Ha a komoly felbontást igénylő, erős hardveres hátteret feltételező játékok gond, akadás és nehézségek nélkül futtathatóak, akkor minden rendben. Viszont, ha a kép nem megfelelő, ha akad a hang, vagy éppen a legizgalmasabb résznél befagy a rendszer, akkor valami nem stimmel. 

Ez utóbbi forgatókönyv már csak azért sem kívánatos, mert elvileg a gamer gépek játékra, kihívásokra és terhelésre teremtettek. Elvileg. A gyakorlatban persze találni néhány feljavított asztali konstrukciót, amik ugyan bivalyerősnek tűnnek, ám a fokozott igénybevételű feladatnak mégsem felelnek meg.

Az ideális gamer PC konfiguráció bírja a kihívásokat

Az, hogy melyek tekinthetőek játék futtatás szempontjából elvárható paramétereknek, összetett kérdés. Ám az bizonyos, hogy az erőteljes, sőt, stabil háttér elengedhetetlen. Ellenkező esetben az instabilitás a játékélmény rovására megy. A processzor, a memória, a videó- és hangkártya milyensége prioritást élvez, hogy csak az evidenciákat említsük. Az egyéb perifériákról pedig, még csak szót sem említettünk. Ha jártas vagy a témában, és kened-vágod a technikai kritériumokra vonatkozó információkat, akkor túl sok meglepetés nem érhet. Viszont, ha a játékok iránti rajongás az egyetlen, ami hajt a vásárlás felé, akkor jó, ha némi tudatosságot csempészel a válogatás folyamatába.

A gamer PC konfiguráció helytállása az áráról ismerhető fel?

Igen is, meg nem is. Újonnan egy bivaly gamer konstrukció komoly anyagi vonzattal jár. Ez kétségtelen. A minőség felső foka anyagi áldozatokat vonz. Viszont nem véletlenül mondjuk azt, hogy nem feltétlenül az ár a mérvadó szempont. Ha ugyanis használt alternatívában gondolkozol, akkor máris súlyos tízezreket spórolhatsz meg, pusztán a gondolatmag elvetésével. Hát, ha még engeded is kikelni és szárba szökkenni azt.

A használt gamer PC konfiguráció kipróbáltat, nem elhasználtat jelent

A garanciaidővel és megbízható paraméterekkel rendelkező modellek maradéktalanul beválthatják a hozzájuk fűzött, játékos reményeket. Te pedig anélkül gazdagodhatsz egy játszásra optimalizált rendszerrel, hogy túl sok áldozatot kellene hoznod a beszerzés oltárán.