A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Hatékony munka hatékony munkaállomás által!

Rendkívül változatos célokra lehet manapság már számítógépeket építeni. Vannak gamer gépek, multimédiás gépek, irodai felhasználásra tervezett gépek, szervergépek, stb. A munkaállomások kifejezetten azoknak lettek létrehozva, akik főként munkára szeretnék használni az adott gépet és kevésbé a szórakozásra. 

Szeretnéd megvalósítani elképzeléseidet? A DELL Precision T3600 munkaállomás segítségével nincs olyan cél, melyet ne tudnál elérni. Ez a gép kifejezetten úgy lett tervezve, hogy tökéletes legyen irodai, számítástechnikai felhasználásra, Office programok futtatására, programozásra, stb. A Precision elnevezésű gép tervezői programok futtatására is kiválóan alkalmas, köszönhetően az Intel Xeon E5-1620 típusú 4 magos processzorának, valamint a 16GB memóriának, és nevéből adódóan pontosságot, hatékonyságot képvisel.

A nálunk kapható munkaállomások mind megbízhatók, könnyen beüzemelhetők és kiválóan alkalmasak szakemberek, programozók, informatikusok, grafikus tervezők számára. Nem kell vagyonokat költened egy újonnan összeállított prémium termékre manapság, ha egy megbízható gépet szeretnél. Válaszd te is az Ebyte munkaállomásait és korrekt összegekért juthatsz hozzá kiváló minőségű, jól felszerelt, erős gépekhez, melyek tökéletesek informatikai munkára.

Az Ebyte-ot azért hoztuk létre, hogy mindenkinek elérhető áron biztosítsunk használt hardvert, kiegészítőket és komplett gépeket. A munkaállomásokat minden esetben teszteljük az átadás előtt és a gépekre, alkatrészekre garanciát is vállalunk! Tedd hatékonyabbá a munkát és valósítsd meg elképzeléseidet az Ebyte termékei által!