A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Használt laptop elérhető áron

Az árak márkától, teljesítménytől, típustól és egyéb jellemzőktől függően változnak, de az biztos, hogy nehezen lehet találni olyan készüléket, ami minden tekintetben megfelel az igényeidnek, és még a megfizethető kategóriába tartozik. A legtöbb esetben áldoznod kell azért, hogy olyan laptopod legyen, amivel maximálisan elégedett leszel. Nálunk viszont a használt laptop elérhető áron is rendelkezésre áll.

A laptopok rendkívül hasznos eszközök. Minden olyan feladatra képesek, mint az asztali számítógépek, előnyük viszont, hogy bárhova magunkkal tudjuk vinni ezeket. Csak egy megfelelő méretű és kialakítású laptoptartó kell, és használhatjuk a munkahelyünkön, otthon vagy akár utazás közben is. Egy újonnan beszerzett laptop sajnos nem olcsó.

Használt vs. új laptopok

Miben különböznek a használt laptopok az újaktól? A szaküzletben történő vásárláskor megvan az a jóleső érzés, hogy most valami új kerül a birtokodba. Hogy a kiválasztott készüléknek Te leszel az első tulajdonosa. Te kapcsolod be először, Te nyomod le először a billentyűket. Ez igazán különleges érzés tud lenni azoknak, akiknek van rá igénye, na és persze, akik hajlandóak megadni az árát. Amennyiben Számodra fontosabb, hogy a laptop kedvező feltételekkel kerüljön a birtokodba, és cserébe gondolkodás nélkül le tudsz mondani a bolti vásárlás élményéről, akkor egy felújított gép remek választásnak bizonyulhat. A kínálatunkban kizárólag olyan laptopokat találhatsz, amelyeket gondosan átvizsgáltunk, az esetleges hibákat kijavítottuk, a nem megfelelően működő alkatrészeket pedig kicseréltük. Ennek köszönhetően hibátlanul működnek és sokáig örömteli használatot tesznek lehetővé.

Mennyibe kerül egy használt laptop?

Erre a kérdésre nehéz általános választ adni, hiszen ugyanúgy, ahogy az új termékeknél, a használt laptopoknál is vannak árkülönbségek. Ez függ a márkától, a típustól, a teljesítménytől, illetve az olyan jellemzőktől is, mint például a képernyő felbontás, a memória vagy a videókártya. Ha nincsenek extra igényeid, akkor már akár 40.000 Forintért is találhatsz nálunk olyan készüléket, ami tökéletesen megfelel a célnak. 

Tartalomhoz tartozó címkék: eladó használt laptop használt laptop