A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Célkeresztben a számítógép alkatrészek beszerzése

A számítógép alkatrészek idővel óhatatlanul elhasználódnak, meghibásodnak, tönkremennek. A kérdés már csak az, hogy mennyit vagy hajlandó áldozni a beszerzésre? Sőt az is evidens kérdőjel, hogy egy-egy típus esetében egyáltalán megéri-e új variációban gondolkodni?

 

Az esetek többségében ugyanis az egyes alkotórészek úgy kerülnek parkoló pályára, hogy el sem kopnak. A technológia döbbenetes méreteket öltő és tempót diktáló fejlődése gyakorlatilag gátat szab annak, hogy az informatikai eszközök kifáradjanak. Mindig érkezik valami új, újabb, ami a régebbit lecseréli. Ebben a folyamatban az a meggondolandó, hogy a régebbi, mint jelző korántsem azt jelenti, hogy régi.

Vagyis olyan alkotókat szerezhetsz be kedvező áron, amiknek esélyük sem volt megszolgálni az idejüket. Miért költenél egy vadonatúj processzorra, ha nálunk kifogástalan állapotú, használt alternatívával gazdagíthatod gépedet és életedet? Ez gyakorlatilag bármelyik egységről elmondható. A gépházaktól kezdve, a monitorokon át, a belső perifériákig mindent felfedezhetsz nálunk.

A termékpalettánk tagjai pazar jellemvonásokkal rendelkeznek, amiket érdemes kiaknáznod. Minden egyes terméknél feltüntettük, hogyha valamilyen esztétikai problémával is számolnod kell pl. minimális kopás, karcolódás stb.

A technikai apparátusodat így folyamatosan szinten tarthatod, s fejlesztheted, anélkül, hogy vállalhatatlan mértékű kiadásokkal terhelnéd magadat.

A használt számítógép alkatrészek megkönnyítik a rövidtávú tervezést!

Előfordulhat, hogy már konkrét tervezet van a fejedben, a gépparkod felújításával kapcsolatban. Tudod, hogy asztaliról hordozhatóra váltanál, de azért addig még van egy kis idő. Ebben a szituációban, egy esetleges, nem várt meghibásodásnál óriási segítséget jelenthet egy jó állapotú, használt és anyagilag elérhető alkatrész. Érthető ugyanis, ha a nagy váltás előtt nem kívánod felborítani a költségvetésedet.

Milliónyi olyan helyzet körvonalazható, ahol életmentőek lehetnek ezek a pénztárcakímélő feltételek, de ami talán a leglényegesebb, hogy fizikai tekintetben semmilyen minőségrontó jellemzővel nem kell számolnod. Vagyis egyáltalán nem kockázatos beruházás, ha a használt szektor tagjaira szavazol.