A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Laptopok olcsón, online rendeléssel

Ha úgy érzed, hogy jelenlegi laptopod már nem az igazi, akkor az ebyte-nál tökéletes helyen jársz. Rengeteg felújított használt laptop olcsón áll rendelkezésedre online felületünkön, ahol részletes leírásokat, specifikációkat olvashatsz egyes gépeinkről, továbbá megtekintheted a termékek képeit is. Használt laptopjaink remek lehetőséget nyújtanak abban az esetben, ha olcsón szeretnéd régi gépedet lecserélni.

Ha megszokjuk a laptop használatát, akkor nélküle az életet már nehéz lehet elképzelni. Ezek a praktikus gépek remekül hordozhatók, segítségükkel dolgozhatunk, kikapcsolódhatunk helytől függetlenül, feltéve, hogy van internetkapcsolat. A laptopok nem utolsó sorban jóval kevesebb energiát is fogyasztanak, mint az átlagos asztali PC, így otthon is jobban megéri őket használni, ha nincs szükség egy bivalyerős asztali PC teljesítményére (de erre nagyrészt a modern laptopok is képesek). Webáruházunkban irodai és teljesítménycentrikus felhasználásra tervezett laptopokat is megtalálsz, így kiválaszthatod, hogy milyenre van szükséged. Ha csak netezésre, Office programok használatára és internetezésre keresel laptopot, akkor egy irodai használt gép jó választás lesz.

Ilyen például a Fujitsu Lifebook S752, mely egy rendkívül olcsó alternatíva a költséghatékony gépek kategóriájában. Core I5 3340 4x2400MHz (2 mag, 4 szál) processzor,DisplayPort, e-sata, USB csatlakozók, 4GB DDR3-as memória, 320GB merevlemezzel és egyéb finomságok várnak ezzel a remek kis géppel. Természetesen alapfokú gépről van szó, mely videóvágásra, zeneszerkesztésre és játékra nem kifejezetten alkalmas. Ezekre a célokra külön gépeink HP, Lenovo, stb. Az ebyte minden egyes használt gépet az elvárásoknak megfelelően felújít, megformáz, így egy használatra kész laptopot vehetsz át nálunk. Webáruházunkban vásárolhatók PC alkatrészek, processzorok, videókártyák, RAM, merevlemezek, DVD írók, perifériák és egyéb kiegészítők. Tekintsd meg termékeinket weboldalunkon még ma!vannak. Laptop olcsón vásárolható a gamer kategóriában és a workstation kategóriában is olyan remek gyártóktól, mint a Fujitsu, PHP.

Tartalomhoz tartozó címkék: eladó laptop olcsón laptop olcsón