A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

asztali számítógép

2021. 01. 27. 11:00:00

A használt asztali számítógépek sokszínűségének hála, számtalan konstrukció közül válogathatsz. Ha a mindennapi informatikai kihívások teljesítése a célod, azt is elérheted a megfelelő modell segítségével. Ha a játékok világa vonz egyedül, és ezért bivalyerős gépet keresel, akkor sem kell tovább kutatnod, helyben vagy. De persze még megannyi felhasználási módozatra találhatsz ideális eszközt, ami még a pénztárcádat is kíméli.

2020. 12. 17. 12:00:00

A használt asztali PC kitűnő választás lehet otthonra, munkába, játékhoz vagy éppen irodai feladatok teljesítéséhez is. A lényeg, hogy a konstrukció paraméterei igazodjanak az egyéni elképzeléseidhez. Miért kifizetődő döntés a használt asztali PC vásárlás? A válasz egyszerű: mert gazdaságos. A felújított alternatívák árban az abszolút megfizethető kategóriába tartoznak.

2020. 09. 02. 11:00:00

Az asztali számítógépek olcsón megvásárolhatóak anélkül, hogy bármilyen értelemben jelentős áldozatokat kellene hoznod. A kedvező feltételek pedig lehetővé teszik, hogy kedved szerint válogass a paletta tagjai között, amik széles spektrumot járnak be. A PC-k világában találhatsz direkt játékra specializált erőgépeket, irodai munkák elvégzésére alkalmas konstrukciókat stb. A választék hatalmas, amit az egyedi igényeid „segítségével” hatékonyan áttekinthetsz és megszűrhetsz.

2020. 02. 05. 13:00:00

 

Asztali számítógépeink sok éve megbízható társként vannak jelen életünkben. Egy hosszas nap után jó érzés bekapcsolni a gépet és megnézni egy új epizódot kedvenc sorozatunkból, vagy felmászni a Youtube-ra és megnézni kedvenc csatornáink legújabb tartalmát.

2019. 02. 26. 15:00:00

Meghalt a régi jó számítógép? Esetleg már olyan állapotban van, hogy a szokásos feladatokra nem alkalmas? Ha már a sokadik újratelepítés után is fogod a fejed, hogy a gép nem működik, akkor talán itt az ideje egy újra cserélni a régi masinát. Az Ebyte-nál rengeteg eladó számítógép közül választhatsz, melyek különböző árkategóriákban is elérhetők online felületünkön.

2018. 09. 11. 10:00:00

Az asztali számítógép vásárlás megelőző momentuma az igényeid, elvárásaid feljegyzése, és értékelése. Mik azok a jellemvonások, melyek úgy érzed elengedhetetlenek a számodra?

2018. 06. 21. 13:00:00

Ahhoz, hogy kollégáink segíteni tudjanak kiválasztani a számodra alkalmas PC modellt, szükséges néhány kérdésre tudnod a választ, mielőtt asztali számítógép vásárlásba kezdesz.

2017. 08. 31. 10:28:00

Az első, és legfontosabb kérdés, hogy neked mi az ideális? Mik azok a paraméterek, melyek meghatározóak az asztali számítógép vásárlás során? Mire törekszel elsősorban: nagy teljesítményre, gyorsaságra, vagy éppen megbízható, átlagos, hétköznapi felhasználásra?