A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt asztali számítógépek megérik a pénzüket

használt asztali számítógépek népszerűsége a hordozható eszközök térhódítása ellenére is töretlen. Irodai környezetben, sőt, otthoni körülmények között is nagyszerűen kiaknázhatóak a bennük rejtőző előnyök, ráadásként a beszerzés napjainkban nem ütközhet sem technikai, sem anyagi akadályokba.

A használt asztali számítógépek kizárólag irodai feladatkörök teljesítésére alkalmasak?

Nem, a legkevésbé sem. Sokan hajlamosak kicsit bekategorizálni a PC-ket mondván, hogy ezek a gépek a múlt lenyomatai, és tulajdonképpen szövegszerkesztésen meg táblázatkezelésen kívül sok minden másra nem ideálisak. Na, de ilyet legfeljebb csak az állíthat, aki még nem látott közelről kitűnő állapotú gépet, ami hasít, mint a villám. A legjobb példa arra, hogy milyen sokszínű is a felhasználási lehetőségek palettája, a gamer típus. Ebben az esetben ugyanis bika tulajdonságokkal kell rendelkeznie a konstrukciónak ahhoz, hogy a megnövekedett igényeknek hiánytalanul megfeleljen. De persze vannak gyengébb teljesítményű szerkezetek is a kínálatban, amik tökéletesen optimálisak a mindennapi feladatok elvégzésére.

Ám e két „szélsőség” között sokszínű mezsgye húzódik. Így aztán gépre lelhetnek azok is, akik szívesen szerkesztenek médiatartalmakat, akiknek a filmnézésnél, zenehallgatásnál nincsen jobb kikapcsolódás, és akik élnek-halnak a böngészésért, illetve a széles sávú internet adta gyorsaságért. Számtalan felhasználási terület, amelyekben az asztali kivitel csúcson teljesíthet.

A használt asztali számítógépek felveszik a kesztyűt a vadonatúj szériák tagjaival?

Igen, több tekintetben is. Egyrészt a felújított kategóriába tartozó eszközök egy cseppet sem idejüket múltak vagy leharcoltak. Tehát eleve toppon vannak, már ami az adottságaikat illeti. Másrészt épp a felújításból következően az árképzésük sokkalta kedvezőbben alakul, mint a vadonatúj sorozatok esetén. Szóval pénztárcabarát árakkal ruházhatsz be a használt asztali számítógépek közül legjobban tetsző modellre. Az alapból társuló garanciaidőre pedig úgy is tekinthetsz, mint egyfajta biztosítékra. Bizonyítékra, ami a döntésed helyességét erősíti.