A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Windows Licenc

Azokra a számítógépekre és laptopokra melyek nem tartalmaznak beépített (biosba integrált), vagy licencmatricával (COA) ellátott Windows 10 aktivációs kulcsot, fel tudjuk telepíteni az eredeti Microsoft oldaláról ingyenes letölthető Win10 operációs rendszert », de aktivációs kulcsot nem fog tartalmazni. A rendszer jelezni is fogja, hogy az operációs rendszert aktiválja.

A Windows aktiválás nélkül is működik, használható, néhány funkció és testreszabhatóság azonban korlátozottan, emiatt (is) érdemes licenckulcsot vásárolni.

Amennyiben szükségesnek tartja, nálunk is vásárolhat refurbished (használt-felújított PC-laptopokkal együtt vásárolható) licenckulcsot a termék alatti
"Kapható választék" résznél.

- Win 10 Home Refurbished 8900 Huf Br.-
- Win 10 Pro Refurbished 13900 Huf Br.-

Ezen rendszereket mi feltelepítve, aktiválva küldjük el a megvásárolt termékkel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Továbbá van lehetősége Önnek is vásárolni licenckulcsot és azzal aktiválni a mi általunk feltelepített aktiválatlan rendszert. 

Egyszerűen keressen rá a Google keresőjében: Windows 10 licenc»

Természetesen ezek a licenckulcsok nem általunk forgalmazottak! Felelősséget, működést nem tudunk vállalni, garantálni!
Érdemes olyan cégtől, kereskedőtől vásárolni ahol nagy a megbízhatósági visszajelzés. 

Ezen licenckulcsokat nagyon egyszerűen be tudja illeszteni, aktiválni a rendszert. 
A Windowsban: Start menü → jobb egérklikk → rendszer → A termékkulcs módosítása vagy újabb Windows kiadásra váltás → Másik termékkulcs megadása → A vásárolt termékkulcs beírása → Aktiválás.