A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Számítógép játékra minőségi alkatrészekkel

Ha manapság szeretnénk egy kis kikapcsolódást beiktatni esténként, akkor ennek egyik remek formája lehet a számítógépes játékokkal való időtöltés.

A számítógép játékra is használható bizony, azonban megfelelő alkatrészekre lesz szükség. Nálunk megtalálhatod a legjobb videókártyákat, memóriát és már előre összeépített gépeket is, amelyeken a legújabb játékok is garantáltan elfutnak majd. A PS4 és az Xbox One bemutatkozása óta ismét fellángolt a PC-s társadalom hangos kisebbsége, akik szerint nem érdemes sok pénzért új generációs konzolt venni, mert ugyanannyiból kijön egy jó számítógép játékra is.

Ezt sokan vitatják, mivel a „jó”, mint fogalom, relatív, hisz egy 150 ezer forint körüli gép sosem fogja maximális pompájában kihajtani például a gyönyörű Battlefield 4-et, arra viszont elég lehet, hogy alacsonyabb grafikai beállításokon, élvezhetően játszhass még az újabb játékokkal is. Ha számítógépet játékra keresel, akkor nálunk jó helyen jársz. Úgy gondoltuk, hogy próbára tesszük az elméletet és összerakunk pár remek árú számítógépet játékra, amelyek garantáltan élvezhető játékélményt fognak nyújtani és nem kerülnek hatalmas pénzösszegekbe. És itt most természetesen nem csak egy szép házra gondolunk, hanem komplett konfigurációra, monitorral, egérrel és billentyűzettel.

Látogass el webáruházunkba és ismerd meg számítógépeinket, amelyek között minőségi gamer PC-ket is találhatsz. Nálunk konzolárból vásárolhatsz egy olyan gépet, amely játékra kiválóan alkalmas és sokkal többet tud, mint egy játékkonzol.

Tartalomhoz tartozó címkék: gamer pc számítógép játékra