A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

pc olcsón

pc olcsón

2021. 11. 10. 10:00:00

PC bolt Debrecen olyan felújított konstrukciókat kínál, amiknek ugyan ellen lehet állni, de nem érdemes. Ha a gépbeszerzést szeretnéd viszonylag olcsón megúszni, hátulütők és kis betűs részek nélkül, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

2020. 08. 03. 12:00:00

Napjainkban az asztali számítógépek olcsón is beszerezhetőek. Már az elején érdemes tisztázni, hogy a kedvező ár nem azt jelenti, hogy a termék valamilyen hiányossággal rendelkezik. Korántsem. Pusztán arra utal, hogy a piaci viszonyokhoz képest, pénztárcabarát konstrukcióról van szó. De hogyan alakulhatnak ki ilyen jelentős különbségek a kiadások tekintetében?

2019. 02. 12. 14:00:00

A számítástechnika manapság elhanyagolhatatlan része életünknek. Legyen szó irodai gépekről, workstation-ről vagy gamer PC-ről, minden gép különleges és fontos a saját feladatában a felhasználó számára. Az Ebyte PC webáruház azért jött létre, hogy a te számítástechnikai igényeidet is teljes mértékben kielégítsük. Ha alkatrészekre van szükséged gépedhez, jó helyen jársz. 

2018. 11. 02. 12:00:00

Ha számítógép Debrecen, akkor itt vagy jó helyen. Valószínűleg olyan eszközt keresel, mely megbízható és az igényeidnek maradéktalanul megfelel. Vagyis a vásárlást megelőző első lépés, hogy tisztába kerülj azokkal a paraméterekkel, amik feltétlenül szükségesek az elégedettséged eléréséhez. 

2018. 07. 03. 11:00:00

Szükséged van egy megbízhatóan működő számítógépre, de tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy melyik forgalmazó cégtől vásárolj?

2018. 06. 12. 13:00:00

Noha kecsektetőek tudnak lenni az áruházak kirakataiban csillogó vadonatúj laptopok és számítógépek, a használt alkatrészeket is rengetegen keresik, mert gyakran egy új középkategóriás PC nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal (pl.: processzor gyorsasága, RAM mérete, videókártya minősége, stb.), mint egy használt, de felsőkategóriás modell.