A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mit mutathat Neked egy használt monitor?

A használt monitor vásárlás többszörösen megtérülő beruházás. Sőt, bátran befektetésként is gondolhatsz rá. Hiszen a vadonatúj modellekkel ellentétben, a felújított variációk határozottan pénztárcabarát áron szerezhetőek be, mindenféle kompromisszum nélkül. Na, de hol van a történetben a csali? - kérdezheted gyanakodva. A választ alább olvashatod.

A használt monitor nagy fogás

A helyzet az, hogy beetetésről szó sincsen. Ez nem egy jól hangzó, ígéretes ajánlat, ami mögött nincsen semmi. Jelen esetben a tények dominálnak. A tények, amik azt állítják, hogy a használt képernyő költséghatékony beruházás. Nem kevés anyagi muníciót takaríthatsz meg azáltal, hogy használt konstrukcióra szavazol. Na, de miért? Miért van ez, a szabad szemmel is jól látható különbség? Azért, mert a felújított eszközök nem vadonatújak. Valószínűleg ezzel nem árultunk el túl sok újdonságot. De, ami a lényeg, hogy annak ellenére (vagy talán épp azért), mert használtak, olcsóbbak. Ugyanakkor, és itt jön a lényeg, a kedvező anyagi háttérnek nincsen „ára”. Nincsenek kisbetűs részek vagy éppen csaliként kiemelt és túlhangsúlyozott információk.

A félreértések általában ott kezdődnek, hogy sokan összemossák az elhasznált és a használt jelzőket. Pedig e kettő teljesen másfajta állapotra utal. Természetesen a használt monitor nem leharcoltat jelent. A felújított képernyő pontosan arra képes, mint amit vársz tőle. Tökéletes képarányra, nagyszerű színmélységre, látványos megjelenítésre. A paramétereket könnyedén kiválaszthatod, mondhatni testre szabhatod, hiszen a kínálatban számtalan modell áll a rendelkezésedre. Dönthetsz természetesen új variáció mellett is, de jó, ha felkészülsz a megnövekedett költségekre. Tulajdonképpen miért is határoznál így? Ha egyszer semmiféle lemondással, kompromisszumok garmadával nem jár a tudatos elszánásod.

A használt monitor garanciaidővel is rendelkezik?

A kérdés fontos, a válasz pedig pontosan egy óriási igen. Kellhet ennél beszédesebb bizonyíték arra, hogy a régi, elnyűtt fogalmak egy kis újraértelmezést igényelnek? Így végre a használt újra minőséget képviselhet, mellékzöngék nélkül.