A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Mit mutat a használt monitor?

A használt monitor kitűnő választás, ha olyan modellt keresel, ami megfizethető, ugyanakkor a tulajdonságaiban sem vall szégyent. A nagyszerű felbontás ma már nem olyasvalami, ami különleges elvárás, hanem sokkalta inkább alap, amire aztán minden egyéb támaszkodhat.

A használt monitor bírja a komoly igénybevételt?

Sokszor merül fel az a kérdés, hogy ha egy termék felújított, akkor a megterhelés okozhat-e neki problémát? Jelen esetben mi van akkor, ha Te sokat használod a gépedet, ezáltal a képernyődet? Mi van akkor, ha a nap jelentős részében be van kapcsolva a kijelző? Természetesen ez mind teljesen rendben van. Attól még, hogy a konstrukció használt, nem jelenti azt, hogy ne bírná a strapát. Sőt, épp ellenkezőleg. Abszolút megfelel minden releváns elvárásnak. Még az egész napos alkalmazásnak is.

A lényeg, hogy amikor a Hozzád leginkább illő alternatívát keresed, akkor érdemes kellő mennyiségű figyelmet szentelned a paraméterek kiválasztására. Nyilván az LCD kijelző ma már nem is kérdés, de például a méretre vonatkozó adatok nagyon is érdemlegesek. Az sem mindegy, hogy a monitor milyen módon csatlakoztatható, illetve az egyéb funkciók is mérvadóak. Az tény, hogy ilyen módon határozottan sok pénzt takaríthatsz meg, viszont a spórolás oltárán nem jó ötlet feláldozni az egyedi elképzeléseidet. Szóval a legjobb, hogyha alaposan körbejárod az igényeidet és kizárólag olyan verzióra voksolsz, ami maximálisan megfelel minden felbukkanó feltételednek.

A használt monitor kijelzője sérülésmentes?

Természetesen. Kihangsúlyozandó fontos információ, hogy a használt jelen esetben felújítottat és nem leharcoltat jelent.