A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Miért olyan jó ötlet a használt notebook vásárlás?

használt notebook számtalan pozitívummal kecsegtet. Olyan előnyökkel, amikkel persze nem kötelező élned, csak kérdés, hogy miért hagynád ki őket? Ha egyszer általuk pénzt, időt és energiát takaríthatsz meg.

Na mit is tud a használt notebook?

Még mielőtt bármi konkrétum előkerülne a tarsolyból, fontos tisztázni mit is jelent itt és most a használt. Lehet, hogy Neked már unásig ismételt ez a téma, viszont sokan a mai napig nincsenek tisztában azzal, hogy ami használt az nem egyenlő az elhasználttal. A legjobb jelző, ami kifejezi a lényeget és feleslegessé teszi a további körülírást, az kétségtelenül a felújított. Ebben az egy szóban minden benne van, ami jelen esetben mérvadó. Szóval, ha eddig a szótáradban a használthoz negatív leírás társult, akkor ildomos frissíteni a definíciót.

Pontosan ebből, a felújítottságból következik az előny, hogy a használt konstrukciók ára töredéke az újakéhoz képest. Ez komoly tízezres különbséget jelent, ami bizony jelentős eltérés. Túl az anyagiakon, az elsődleges kérdés, hogy mik azok a tulajdonságok, amik Számodra nélkülözhetetlenek? Ha ezeket összeírtad, végiggondoltad, akkor jöhet a válogatás. Mert a lényeg, hogy olyan konstrukciónak szavazz végül bizalmat, ami minden jellemvonásában azt az irányt képviseli, amerre Te is tartasz.

A használt notebook még éveken át szolgálhat?

Természetesen! Ez a pozitív tényező is a felújítottságból fakad. Mivel maga a szerkezet sem szoftveres, sem hardveres szinten nem leharcolt, így naprakészen várja a kihívásokat. Vagyis egy használt géppel a markodban akár hosszú éveken át hasíthatsz a virtuális térben.