A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Megbízható működésre képes használt laptop garanciával

Tanulás vagy munka esetében az adatvesztés olyan kárt tud okozni, amit csak sok idő- és energiabefektetés árán lehet helyrehozni. Sokan ezért vásárolnak inkább új laptopot, mondván, hogy abban biztosan nem csalódnak. A használt laptop garanciával történő megvásárlásának lehetősége azonban nagyot fordított ezen az állásponton.

A megbízhatóság a laptopok esetében egy nagyon fontos jellemző. Bármire is szeretnénk használni a készüléket, játszásra, képszerkesztésre, filmnézésre, tanulásra, munkára, minden esetben nélkülözhetetlen, hogy az egyéni igényeinknek megfelelően működjön. Biztos Veled is történt már meg, hogy a géped lefagyott, miközben csináltál rajta valamit, vagy túlmelegedett és leállt. Ilyenkor az összes adat a semmibe veszik, ez pedig rendkívül bosszantó tud lenni.

Kiválóan működő használt laptopok

Az előző tulajdonosoktól beszerzett készülékeket körültekintően átnézzük. Ha hibát észlelünk, akkor azokat maradéktalanul kijavítjuk. Ha szükségesnek látjuk, akkor a nem megfelelően működő alkatrészeket kicseréljük. Ennek köszönhetően olyan konstrukciókat hozunk létre, amelyek maximálisan meg tudnak felelni az új tulajdonosok elvárásainak. Szinte minden készülékre 1 év garanciát vállalunk, ezzel biztosítva azt, hogy kockázatvállalás nélkül lehessen vásárolni. Ez használt termékek esetében nagy szó, ugyanis nem sok értékesítő ad lehetőséget a használt laptop garanciával történő megvásárlására. 

Használt laptop garanciával

Az 1 éves garancia azt jelenti, hogy ez idő alatt bármilyen probléma is merül fel a készülékkel kapcsolatban, azt kijavítjuk. Mi kizárólag válogatott használt termékeket kínálunk a vásárlóinknak, amelyeket értékesítés előtt szigorú tesztelési folyamatoknak vetünk alá. Emiatt vállaljuk a szokatlanul hosszú garanciális időtartamot. Mi történik, ha lejár a garancia és akkor lesz valami probléma a géppel? Ez esetben sem kell aggódnod, hiszen ekkor is számíthatsz a segítségünkre. Ha csak néhány beállításról van szó, akkor költségek nélkül tudjuk orvosolni a problémát. Más esetben is csak a szállítási és anyagköltséget számlázzuk ki Neked.