A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Laptop vásárlás kedvezményes feltételekkel

Bármikor előfordulhat, hogy a szeretett laptopod belassul vagy valamilyen más okból kifolyólag válik használhatatlanná. Ilyenkor ugyan útba lehet ejteni egy számítógép szervizt, de sok esetben csak egy magasabb összeg ellenében tudják megjavítani, ha egyáltalán így is lehetséges. Ehelyett dönthetsz úgy, hogy egy kiváló minőségű használt laptopot veszel. Napjainkban rengeteg használt laptop garanciával kerül eladásra, ami azt jelenti, hogy a forgalmazó vállalja a gépjavítást, amennyiben bármi gond merülne fel a működésével kapcsolatban.

 

Ez nálunk is így van, azonban erre csak az esetek elenyésző százalékában van szükség, hiszen a szakembereink alapos tesztelések alá vetik a laptopokat, asztali gépeket és más számítógép alkatrészeket, hogy azok maximálisan ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. Legyen szó videónézésről, filmnézésről vagy bármilyen más multimédiás tevékenységről, a használt laptop garanciával történő beszerzése minden esetben remek választásnak bizonyul.

A készülékre típusától függetlenül, az esetek túlnyomó többségében 1 év garanciát vállalunk a termékekre. Vagyis ezen időszak alatt bármikor felkereshetsz minket, ha valami gond merülne fel a megvásárolt géppel kapcsolatban. Ekkor a weboldalunkon szereplő hibabejelentő űrlap kitöltésével értesíthetsz minket a problémáról, ami rendkívül gyors, kényelmes és ingyenes alternatíva az ügyintézésre.

Nálunk szinte minden használt laptop garanciával kerül eladásra, ami lehetővé teszi, hogy kockázatvállalás nélkül add le a rendelésedet. Ha esetleg lejár a garancia időszaka, akkor sincs okod az aggodalomra, hiszen a szükséges beállításokat akkor is térítésmentesen végezzük el. Amennyiben az állapotfelmérést követően kiderül, hogy komplikáltabb a probléma, akkor sem számolunk fel munkadíjat, csak a kedvezményes szállítási és anyagköltséget kell kifizetned.

A használt laptop garanciával rengeteg előnyt tartogat Neked is, mert a kiváló minőségű készülék használatát sokáig ki lehet élvezni és cserébe nem kell csillagászati összeget fizetni.