A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Jó állapotú használt laptop garanciával is kapható

Amennyiben költséghatékony módon szeretnél egy megbízható gépet beszerezni, akkor nézelődj bátran a webáruházunk használt laptop garanciával kategóriájában! Nem mindig a vadonatúj berendezések a legjobbak, de az áruk ennek ellenére is minden esetben magasabb, mint a másodkézből származóaknak. Érvényes ez az asztali számítógépek és a tabletek esetében is.

Miért vegyél használt készüléket?

Az elsődleges ok nyilvánvalóan az, hogy jelentősen kevesebb pénzt kell a használt laptop garanciával való beszerzésére fordítanod, mint egy új gépre. Ugyanakkor nem kell aggódnod amiatt sem, hogy az ilyen notebook esetleg hibás vagy sérült, hiszen kizárólag jó állapotú gépek forgalmazásával foglalkozunk. Most biztos azt kérdezed, hogy akkor ezek a készülékek miért nem feleltek meg az előző gazdájuknak? Ennek számos oka lehet. Megeshet, hogy ajándékba kapták és mivel már van nekik, továbbadják, hogy ne porosodjon a polcon. A másik, gyakori opció az, hogy a gép kapacitása túl magas és a kihasználatlanság miatt kerül továbbadásra. Ugyancsak sokszor előfordul ennek az ellenkezője is, azaz hogy nem elég a teljesítmény a múltbéli felhasználójának. A használt laptop garanciával való beszerzése nem zsákbamacska, a webshopunkban minden egyes készüléknek feltüntetjük  a pontos paramétereit. 

Ezek ismeretében el tudod majd dönteni, hogy az adott hordozható számítógép megfelel-e Neked, és össze is tudod hasonlítani az egyes darabokat egymással. Mindegyik olcsó használt laptop megfelel arra, hogy a munkádat akár útközben is elvégezhesd. Hiszen az internetezéshez és a szövegszerkesztéshez elegendő egy egyszerűbb konfigurációjú gép is. Amennyiben gamer vagy és online netes játékokat játszol, akkor már érdemesebb a komolyabb teljesítményű darabjok között kutakodnod, mert megeshet, hogy a gyenge konfiguráció miatt nem tudsz esetleg a vártaknak megfelelően vagy egyáltalán játszani. Megfelelő odafigyeléssel kiválaszthatod a Neked leginkább megfelelő berendezést, amelyet aztán sokáig tudsz majd használni. Az oldalunkon kizárólag strapabíró és jól működő használt laptop garanciával található. Ha a meghatározott garanciális időn belül mégis meghibásodásra kerülne sor, felelősséget vállalunk a gépért.