A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Hogyan tudsz megbízható helyen, jóval olcsóbban PC alkatrészeket vásárolni?

A cél mindenki számára az, hogy jó minőséget olcsón tudjon megvenni, hiszen ez számít jó üzletnek. A kérdés az, hogy hogyan lehet ezt a PC alkatrészek esetében kivitelezni.

Köztudott tény, hogy hamar lemegy a számítógépek, illetve alkatrészek értéke, hiszen a fejlődés dinamikusnak és folyamatosnak mondható. Ráadásul ez is egy külön szakma, így nagyon körültekintőnek kell lenned mikor vásárlásra adod a fejedet. Példának okáért a neten megtalálhatod az alkatrészeket, de mi van akkor, ha azok nem kompatibilisek egymással? Esetleg nem a Te igényeidet szolgálják, mert rossz gépet választottál ki?

Ez könnyen előfordulhat, ha a gyártó leírását nem vesszük alapul és nem megfelelő alkatrészeket párosítunk egymással. Hallottunk már olyan esetről, amikor a „kék halált” pont ez okozta hiába ügyfélszolgálaton kapott infók alapján vásárolták meg az egyes alkatrészeket. Ilyenkor nem tudod használni a gépedet és elég nagy bosszúságot okoz mindez, ami sok idődet, energiádat és pénzedet emésztheti fel. Sok esetben, akár hetekig várnod kell, mire újra lesz működőképes laptopod vagy egyéb számítógéped. Másik megoldás, hogy újonnan vásárolsz számítógépet, de az új alkatrészek, gépek a legdrágábbak.

Emellett sokan próbálkoztak külföldről rendelni, de előfordul, hogy a törékeny gépek megsérülnek, ami lehet, hogy ki sem derül elsőre és a garancia érvényesítése akár hónapokra is tehető. Másik lehetőség, hogy használt PC alkatrészeket veszel magánszemélytől, de arra nemigen van garancia, mely be sincs vizsgálva és ki tudja miért akarja eladni őket... Így minden esetben a legjobb és legkézenfekvőbb megoldásnak azt tartjuk, ha tőlünk vásárolsz, mert egy éves jótállást adunk, és a gyártó által megálmodott konstrukcióban gondolkodunk és egymással kompatibilis komplett gépeket bocsátunk áruba.

Emellett szakértő team-ünk folyamatosan rendelkezésedre áll rugalmas ügyfélszolgálatunkkal együtt.  Csakis megbízható minőségű számítógépeket, illetve alkatrészeket értékesítünk és sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Kiváló ár-érték arány segítségével nálunk nagyon jó üzletet tudsz kötni és sok esetben a Windows-t is ajándékba adjuk Neked telepítve a gépeken. Várunk sok szeretettel!