A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

használt gépek

2019. 10. 03. 11:00:00

Érezted már azt, hogy nem tudsz lépést tartani a technika fejlődésével? Hogy akárhogy igyekszel, mire megszerzel egy telefont, laptopot, számítógépet, addigra annál már háromszor jobb darabok vannak a piacon? El kellene gondolkodni azon, vajon szükséges-e ebben az iramban tartani a tempót a fejlődéssel, vagy elég egy használt asztali PC beszerzése.

2018. 07. 10. 09:00:00

Amennyiben már egy ideje nyomon követed az Ebyte webáruház kínálatát, akkor minden bizonnyal meggyőződtél róla, hogy rengetegféle termék közül válogathatsz. 

2017. 11. 08. 15:00:00

A számítástechnika nagyon gyorsan fejlődik és sokszor nehéz vele lépést tartani. És habár fogyasztói társadalmunkban sokszor mindent azonnal lecserélünk, mi hiszünk abban, hogy a jó minőség találkozhat a reális árral. Mivel használt számítógépeket árulunk garanciával, így a Föld megóvása is fontos szempont nálunk.

2017. 10. 30. 09:37:00

Rengeteg pénzt el lehet manapság arra költeni, hogy újonnan vásárlunk számítógépet. Az igazi szakik természetesen alkatrészenként, maguk állítják össze a saját gépeiket, azonban, aki praktikusabb megoldást keres az valószínűleg komplett, épített számítógépet szeretne vásárolni.