A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Gamer PC olcsón is beszerezhető? Naná!

gamer PC olcsón úgy hangzik, mint egy álom, ami persze nem a valóság. Pedig igazság szerint épp a fordítottja az igaz. Olyan valóság, amiről mindig is álmodoztál.

A gamer PC olcsón nem kínál zsákba macskát

A gamer számítógépek erősek, bírják a gyűrődést és úgy futtatják a játékokat, mintha csak erre lettek volna teremtve. Na igen. Tulajdonképpen pont ez a helyzet az esetükben. Ugyanis a gyártók tudják, hogy mik azok a paraméterek, amik játszás közben nem adhatják fel a küzdelmet. Épp ezért specifikus gépeket alkotnak, amik kimondottan a gamer célok elérésére ideálisak. Igen ám, de ezek a konstrukciók többnyire nagyon sokat követelnek, anyagi szinten. A hagyományos asztali PC-k pedig nem megfelelőek, magyarul kompromisszumos megoldásként sem jöhetnek számításba. De akkor hogyan tovább?

Ezen a ponton lépnek be a képbe a használt, azaz felújított modellek. Amik minden egyes tulajdonságukkal szórakoztatásra születtek. A kérdés ezek után csak az, hogy mindennek mi az ára? Egyáltalán meg kell-e fizetni a használt verzióért? Rendesen áthallásos ez a dilemma, nem véletlenül fogalmaztunk így. Sokan ugyanis kimondva-kimondatlanul a csalódástól tartanak. Attól, hogy ami használt, az bizony nem teljesértékű és főleg nem új. De miért kellene újnak lennie, ha egyszer a paramétereiben sértetlen? A garanciaidő megléte amúgy bizonyítéknak sem rossz. De a látható és lekövethető tulajdonságok még többet árulnak el.

A gamer PC olcsón mekkora anyagi hasznot jelent?

A különbség súlyos tízezrekben mérhető. Ez a minimum, amit a zsebedben tarthatsz akkor, ha a felújított alternatívák közül választod ki a Neked tetsző konstrukciót.

Tartalomhoz tartozó címkék: gamer pc gamer PC olcsón