A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

felújított pc

2021. 09. 01. 10:00:00

felújított gamer PC ugyan a nyerőszériát önmagában nem képes garantálni, de azt igen, hogy a technikai háttér a kezed alá dolgozzon a legnagyobb csaták és kihívások közepette. Mert az nyilvánvaló tény, hogy a mai játékok futtatása nem kis teljesítmény. Pláne, ha sem a képi világot, sem a gyorsaságot nem éri torzulás.

2021. 08. 04. 12:00:00

felújított gamer PC igazi bika, már ami a tulajdonságait illeti. Erős 2 vagy 4 magos processzor, nagy tárhely kapacitás és memória, hogy csak a legalapvetőbb jellemzőket említsük. A kiemelkedő teljesítménynek hála, a konstrukció bírja a strapát és simán futtatja a komoly erőforrást igénylő játékokat. Szóval indulhat a móka, akadástól és fagyástól még téli sportok esetén sem kell tartanod!

2021. 05. 12. 11:00:00

felújított gamer PC játékra teremtetett. Mégpedig nem is akármilyen játékra. A bika processzor és a minden látványos részletet felfedő videókártya együttesen ütős végeredménnyel szolgál. Ha mindehhez egy nagyméretű monitort, na meg hangtechnikát is társítasz, akkor készen is van a tökéletes játékkörnyezet. Kezdődhet a verseny, a szórakozás, indulhat a pontgyűjtés, a szintugrás!

2021. 04. 27. 11:00:00

A számítógépek közötti választás korántsem egyszerű feladat, főleg, ha egy felújított gamer PC érdekel. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy a vásárlás során mindenképpen javasolt szem előtt tartani azt, hogy mire használod majd a készüléket. Vannak, akiknek a munkája megköveteli a laptopok kínálta mobilitást. Más a helyzet azonban a gamerek esetében, akik elsősorban a teljesítményre helyezik a hangsúlyt.

2020. 10. 06. 10:00:00

A felújított PC pénztárca- és felhasználóbarát alternatíva. Ha szereted a csillagos eget, de a kiadásaid mértékével nem kívánod azt súrolni, akkor az újratervezett számítógépek választékában érdemes körülnézned. Ellentétben az irreálisan drága, új készülékekkel, a használt, kifogástalan állapotú variációkkal rengeteg pénzt és időt takaríthatsz meg.

2019. 05. 22. 12:00:00

Ha valamilyen oknál fogva szükséged van egy új asztali gépre, akkor nem is kérdés, hogy minél előbb találnod kell egy megfelelő készüléket, ha azt szeretnéd, hogy az életviteled zavartalanul folytatódjon. A döntést persze nem érdemes elhamarkodni, hiszen a számítógép vásárlás rendszerint hosszútávra szól, nem pedig néhány hónapra. Első körben azt kell eldöntened, hogy új vagy használt gépet veszel-e. 

2019. 02. 20. 16:00:00

Új számítógépre van szükséged otthon, de szeretnél egy kicsit spórolni az új gép beszerzésén? Ha nem akarsz újonnan vásárolni gépet, de a használt piacban sem bízol igazán, akkor felújított PC-ket érdemes vásárolnod! Weboldalunk számos felújított számítógéppel vár téged is, melyekről részletes leírást is találsz egyes aloldalainkon. Miért érdemes a felújított PC-ket választani?

2019. 01. 15. 15:00:00

A felújított PC külső és belső  tulajdonságai vetekednek a vadonatúj szerkezetek jellemzőivel. Hogy ez miként lehetséges? Úgy, hogy azok a részei, részletei, melyek meghibásodtak vagy éppen elavultak egyetlen, hatékony csere közbenjárásával kikerültek a rendszerből, helyüket átengedve a hibátlanul üzemelő alkatrészeknek.

2018. 12. 11. 10:00:00

Ha komplett számítógép beszerzése az álmod, ha nem szeretnéd alkatrészenként összetenni jövendőbeli technikai apparátusodat, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jársz. Bár külön alkotókként is megvásárolhatod a gépedet, de egyben is kínálunk kiváló konstrukciókat, melyek gördülékeny, örömteli és eredményes használatot borítékolnak.

2018. 07. 03. 11:00:00

Szükséged van egy megbízhatóan működő számítógépre, de tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy melyik forgalmazó cégtől vásárolj?