A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

E-byte, ahol a használt laptop garanciával együtt jár

Sokan nincsenek tisztában vele, de használt laptop garanciával is vásárolható. Sőt, az igazságot megvallva, jótállás nélkül nem is érdemes másodkézből származó számítógépet vásárolni. Az okok észszerűek, de nézzünk csak párat!

Használt laptop garanciával, anélkül egy lépést sem!

Legyen szó bármilyen elektronikus készülékről, amelyet az ember újonnan vásárol, alapvető elvárás, hogy legyen mellé legalább 2 év garancia. E nélkül fontolóra sem vesszük a vásárlást. Így, ha a termék véletlenül gyári hibás, vagy csak egyszerűen nem megfelelő minőségű, plusz költségek nélkül helyrehozza a hibát a gyártó. Miért ne várhatnánk el ezt egy használt számítógépnél is? Természetesen, ha ismerőstől/baráttól vásárolunk másodkézből, vajmi kevés az esély, hogy meghibásodás esetén jótáll a termék minőségéért. Így hiába szerzel be olcsón egy PC-t, ha az rövidesen a kukában landol.

Használt laptop garanciával szuper áron az E-byte-nál

Ahogy új terméket, használt készüléket is csak garanciával vásárolj! A szaküzletünk olcsó használt készülékek széles kínálatával vár, és garanciát vállalunk minden darabért! Nálunk kiváló áron juthatsz hozzá valamennyi készülékhez, legyen az egy nagyteljesítményű használt gamer laptop vagy egy hétköznapi használatra szánt PC. Nincs rizikó, a minőség minden esetben garantált! A kollégáink minden készüléket gondosan tesztelnek, és szükség esetén felújítanak, mielőtt az a vásárlókhoz kerülne. A használt laptop garanciával való árusítása a megbízhatóságunk pecsétje.

Garanciális használt laptopok kínálata

A webáruházunkban számos világmárka termékeit megtalálhatod. Többféle Dell, Asus és Acer modellt értékesítünk például, de Lenovo Thinkpad-del vagy Hp Elitebook-kal is találkozhatsz a kínálatunkban. A mindennapos használatra szánt, úgymond standard gépeken felül, használt prémium laptop készülékeket és gamer szerkezeteket is beszerezhetsz általunk. Mindezt a legkiválóbb ár/érték arányban! Ne habozz, nézz szét webáruházunkban, és találd meg álmaid az PC-jét. Ha használt laptop garanciával, akkor E-byte!