A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Azon gondolkodsz, hogy másodkézből vásárolnál számítógépet?

Amennyiben azon gondolkozol, hogy esetleg egy használt PC is képes lenne kielégíteni az igényeidet, akkor jó úton jársz. A webshopunkban számos olyan konfigurációjú asztali számítógép típusra lelhetsz, amelyeket újan sokkal drágábban tudnál beszerezni.

Több szinten is hasznos, ha változtatsz a vásárlási szokásaidon. Egyrészről így akár olyan asztali PC tulajdonosa is lehetsz, amelyet egyébként kidobnának, tehát ezzel is védenéd a környezetet, másrészt ezek a gépek már próbára voltak téve, tehát pontosan tudhatod, hogy mire számíthatsz Az előző tulajdonosuk igényeit lehetséges, hogy nem tudták lefedni, de attól még hibátlan és jól működő berendezésekről van szó.

Hogyan válassz a használt PC kategórián belül?

A webáruházunk és a munkatársaink is mindenben a rendelkezésedre állnak. Az általunk forgalmazott elektronikai berendezésekről pontos információkkal szolgálunk, emellett a termékekre 1 év garanciát is tudunk Neked szavatolni. Kapható használt PC játékra is, amihez többféle  képernyővel is tudunk szolgálni, mint amilyen a LED vagy esetleg az IPS monitor. Te döntheted el, hogy melyik felel meg Neked leginkább. Akár az Ultra Sharp kategória mellett is leteheted a voksodat. A használt ívelt monitor is igen kelendő, fontold meg, hogy szükséged van-e rá! A képernyőkön kívül, náluk más kiegészítőket is beszerezhetsz, igen kedvező árfekvésben. A termékpalettánkat akár otthonról is átnézheted, kényelmes körülmények között és időkorlátozás nélkül. Nem kell a válogatás során sorban állnod vagy elmenned valahová, ezzel is terhelve a családi költségvetést. Az oldalunkon minden egyes termékhez tartozik a pontos paraméterleírás. Ezek ismeretében könnyebben meg tudod hozni majd a döntést. A használt PC kategóriában kizárólag jó állapotban lévő darabokat fogsz találni, nem érhet kellemetlen meglepetés. Az online boltunkban különféle szempontok alapján keresgélhetsz. Megtalálhatod a számításodat akkor is, ha kétmagos processzorral vagy esetleg erősebb teljesítménnyel szeretnél egy vagy netalán több használt PC új és büszke tulajdonosa lenni.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt laptop használt pc