A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

Az asztali számítógépek olcsón valóban beújíthatóak?

Napjainkban az asztali számítógépek olcsón is beszerezhetőek. Már az elején érdemes tisztázni, hogy a kedvező ár nem azt jelenti, hogy a termék valamilyen hiányossággal rendelkezik. Korántsem. Pusztán arra utal, hogy a piaci viszonyokhoz képest, pénztárcabarát konstrukcióról van szó. De hogyan alakulhatnak ki ilyen jelentős különbségek a kiadások tekintetében?

A használt, mint jelző új értelmezést nyer

A technológiai szektor döbbenetes gyorsasággal fejlődik. Egyre több kütyü lát napvilágot, és a technikai háttér is mind innovatívabbá válik. Ebben a gyorsan pörgő, változó légkörben tempósan cserélődnek az egyes géptípusok. Ami tegnap a csúcsnak számított, az egy hónap múlva már trónbitorlóval nézhet farkasszemet. A fentiekből az is következik, hogy a felhasználók, engedve az újítások csábításának, előbb cserélik le a készülékeiket, mint kellene. Mint, ami a gépek állapota szempontjából logikus lenne. Így aztán, ma a használt, mint kifejezés egyáltalán nem pejoratív értelmű. Sokszor néhány hónapos eszközökről van szó, amik nem lettek kihasználva, tulajdonképpen rendesen használva sem. Az asztali számítógépek olcsón ilyen módon kerülhetnek terítékre. Kár lenne elmenni mellettük, hiszen tele vannak kiaknázatlan lehetőségekkel. Nem egyszer tényleg csak azért rakják ezeket parkolópályára az előző tulajdonosaik, mert újabbra váltanak.

A használt gépekhez garancia is társul?

Természetesen igen. Jogos a kérdés, hogy vajon mi a biztosíték arra, hogy az általad kiszemelt modell valóban hozza a hozzá fűzött reményeket? Ha tőlünk vásárolsz, akkor a minimum egy esztendőnyi garanciaidő az a biztosíték, amivel szolgálni tudunk. Ez az időtáv pedig, a mai, rohanó világban beszédes bizonyíték.

Asztali számítógépek olcsón, jó állapotban

Mielőtt az asztali számítógépek olcsón kikerülnének a virtuális polcokra, átnézzük, átvizsgáljuk őket. Ez a lépés azért annyira fontos, hogy az esetleges, rejtett hibákat fel tudjuk fedezni, és ha szükséges, ki tudjuk javítani ezeket. Neked tehát nem kell attól félned, hogy a kiszemelt modell nem várt meglepetéseket tartogat a számodra. A termékeink kifogástalan fizikai állapotban válhatnak az otthoni, munkahelyi élettered részévé, az egyedi igényekkel összhangban.