A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt számítógépek olcsón sorban állnak a figyelmedért

Mi az, amit a használt számítógépek olcsón kínálnak? Ne tévesszen meg az a látszat, amit a közhiedelem táplál. Ismerős az a bizonyos mondás ugye, hogy mi van az olcsó hússal meg annak a híg levével? Az lehet, hogy húsfronton ez a szólás helytálló, de van egy jó hírünk, a számítógépekre mindez nem érvényes.

A használt számítógépek olcsón minden szükséges paraméterrel rendelkeznek?

Igen. Ha olyan konstrukcióra szavazol, aminek a tulajdonságprofilja hiánytalanul megfelel az egyéni elvárásaidnak. Ennél ugyanis soha, semmilyen körülmények között nem érdemes beérned kevesebbel. Az elégedettséged egyetlen módon borítékolható. Ha először is számításba veszed azt, hogy konkrétan mik azok a jellemvonások, amik Neked lényegesek, szem előtt tartva azt, hogy mi jellemzi a felhasználói életedet. Aztán ha ezek a paraméterek megvannak feketén-fehéren, akkor második lépésben jöhet a válogatás, mert az biztos, hogy megannyi felújított modell felel meg az elképzeléseidnek. Itt már az ár/érték arány, mint szűrő jól jöhet, könnyedén mérsékelheted vele a variációk számát. Végül, ha mindent összehasonlítottál és jól meggondoltál, akkor következhet a rendelés leadása. Ez egyformán igaz asztali PC-re, hordozható gépre vagy éppen gamer berendezésre. Tényleg kizárólag a kritériumaidtól függ, hogy melyik a befutó verzió.

A használt számítógépek olcsón tartogathatnak meglepetéseket?

Pozitívakat mindenképpen igen - a strammságuk, megbízhatóságuk például igazi ajándék- , de negatívakat nem. Nincsen árnyoldal, amitől bármikor is félned kellene. Nincsenek kockázatok és nincsenek mellékhatások sem.