A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt számítógépek olcsón hosszútávon működtethetőek

A használt számítógépek olcsón, ám maximális hatékonysággal vásárolhatóak meg. Ez mindenképpen jó kombináció. Nem származhat hátrányod abból, hogy használt típusra voksolsz. Sőt, valójában ez egy igazán tudatos döntés, amivel kizárólag jól járhatsz. Elsősorban nyilvánvaló módon anyagilag. Az új konstrukciók és a felújított típusok között húzódó muníciószakadék óriási. Nem pár ezer Forint választja el egymástól a „két partot”. Miért ne költhetnéd el a fennmaradó összeget bármi másra, ha egyszer az új áránál kevesebbért is megveheted azt a gépet, ami megtestesíti az informatikai vágyaidat?

A használt számítógépek olcsón is hosszú távú alkalmazást kínálnak?

Igen. Gyakori félelem a használt modellekkel szemben, hogy talán nem bírják úgy a strapát, mint az újak. Lehet, hogy azért kedvezőek a bekerülési költségeik, mert valami hátulütője is van az üzletnek? Na ezek azok a rémképek, amiket nyugodtan nyugovóra küldhetsz nyugalmad érdekében. A felújított konstrukciók maximális hatékonyságra képesek. Nem azért használtak, mert már félig kilóg a belsejük és gyakorlatilag már csak óráik vannak hátra. Korántsem. Azért felújítottak, mert még bőven alkalmasak a helytállásra, akár komoly igénybevétel mellett is. A használt számítógépek olcsón és számtalan kialakításban beszerezhetőek. Tehát Rajtad áll, hogy melyek azok a paraméterek, amik mindenkor elsőbbséget élveznek, és amelyek semmi esetre sem szenvedhetnek csorbát. Teljesen magától értetődik, hogy gamer célokra egy bitang bivaly konstrukció dukál, míg irodai feladatokhoz egy kevésbé bika gép is bőven megfelelő választás. Ha jól belőtted az elvárásaidat, akkor garantáltan ráakadhatsz a minden tekintetben ideális szerkezetre!

Ha a használt számítógépek olcsón beszerezhetőek, akkor miért nem népszerűbbek?

Keresettek. Nagyon is. Elegendő csak körbekérdezned. Valószínűleg meglepve tapasztalnád, hogy mennyien voksolnak felújított alternatívára. Csak épp nem gondoltad volna a gépeikről, mert annyira újszerűek. Pont ez a titok. Hogy nem látni a különbséget, csak érezni - különösen az anyagi könnyebbséget.