A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt számítógép garanciával biztos választás

használt számítógép garanciával biztosítékkal büszkélkedik. Épp a garanciaidőnek hála, olyan bizonyítékkal bír, ami egyetlen üzenetet hordoz a Számodra. A konstrukció megbízható, olyannyira, hogy ezt a gyártó is tanúsítja.

A használt számítógép garanciával bármilyen típus lehet?

Igen. Asztali, azaz PC, note book vagy éppen gamer számítógép egyaránt számításba jöhet. Na jó, de úgy mégis mekkora összegekkel érdemes kalkulálnod? A helyzet az, hogyha vadonatúj gépben gondolkodtál idáig, akkor a számok könnyedén lelombozhattak. Ha nem is a csillagos ég a határ az összegekben, azért jócskán csillagokat láthatsz tőlük. Általában többet követelnek meg annál, mint amit a józan ész, pláne a pénztárca diktál. Ellenben a használt alternatívák nem kívánnak sokat, pláne sokkot tőled. Megfizethetőek, ráadásul hátrányok nélkül. Az utóbbi pozitívumot azért kell kihangsúlyozni, mert az emberek általában gyanakodva reagálnak a szerintük túl jó üzletekre. Ott tuti van valami rejtett turpisság - mondják - ahol ideálisak az árak. Az legtöbbször eszükbe sem jut, hogy a vadiúj gépeket kínáló piac dolgozik túlzottan magas árakkal. Innentől kezdve viszont evidens, hogy a felújított verziók árképzésére egészen más tendencia vonatkozik.

A használt gépek garanciával büszkélkednek, és ezt a tényt nem lehet elégszer kihangsúlyozni. Mert a következő, sokak által emlegetett téves elképzelés, hogy a felújított rendszerek megbízhatatlanok. Régről jön ez az elgondolás, és nyilván egykor bőven akadtak elrettentő erejű példák. Ám napjainkban eleve nehezen találni gépmatuzsálemeket, olyan gyors a fejlődés. Még középkorúvá se válhat egy konstrukció, amire a helyébe új lép. Plusz a felújítás nem jelent egyet az elhasználtsággal. Az, hogy ez mennyire igaz, arról épp a hőn áhított és megnyugtató garanciaidő szolgál bizonyítékként.

A használt számítógép garanciával ritka, mint a fehér holló?

Egyáltalán nem. Ha Számodra ez a biztosíték, a garancia az, ami elűzi a kétségeidet, akkor íme, a jó hír! Számtalan gép közül válogathatsz, megannyi kategóriában. Úgy, hogy a keresgélés közben bizonyos lehetsz a konstrukciók minőségében.