A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt monitor a megfizethető „széles vászon"

használt monitor az egyik legkeresettebb periféria. Persze ezen nincs mit csodálkozni, lévén nélküle még a legmenőbb számítógépes konstrukció sem érvényesülhet. Viszont, ha a képfelbontás a helyén van, akkor a jól látható valóság simán magába szippanthat. Ha Te is úgy akarod.

A használt monitor vásárlás biztonságos ötlet?

A kérdés sokat, sokszor ismételt. A választ nem lehet elégszer elmondani. Na nem azért, mert elsőre nehezen érthető. Csupán bőven vannak falak, amik lebontásra várnak. Az előítéletek téglái egyetlen módon tüntethetőek el: türelmes bizonyítással. Márpedig a használt piac termékei rászorulnak a marketingre. Nem azért, mert nem jók vagy nem minőségiek. Hanem azért, mert túlságosan sok negatív elképzelés és sztereotípia kötődik hozzájuk. Ami a jelenség érdekessége, hogy amúgy minden alapot nélkülöz. Mert lehet, sőt, valljuk be, biztos, hogy évtizedekkel, esztendőkkel ezelőtt akadtak negatív példák. Dögivel. De itt a megfejtés: a használt nem elhasználtat, kidobásra várót, leselejtezettet, lomtalanítottat jelent. A használt egyenlő a felújítottal. Ugye, hogy így már mindjárt másképpen hangzik?

A használt monitor nem ezeréves monstrumot takar, ami már senkinek sem kell. Nem berepedt, behorpadt stb. felületet, használhatatlan és elévült csatlakozási megoldást. Az előnyök jól láthatóak. Először is a tulajdonságok listájában. A paraméterek beszédesebbek minden pluszban leírt szónál. Aztán másrészt a bekerülési költségek egyértelműen jelzik, hogy a megfizethetőség nem álom többé. Pláne nem elérhetetlen délibáb. Harmadrészt pedig, hogy a bizonyíték se maradjon ki a felsorolásból, a garanciaidő megléte pontot tesz a dilemmák végére. A kérdés már csak az, hogy milyen jellemvonásokat testesít meg az egyéni elképzeléseidhez passzoló modell? Erre pedig csak Te ismerheted a válaszokat.

A használt monitor élettartama években mérhető?

Alaphangon is esztendőkben, igen. Ha elszántad Magad a vásárlásra, akkor biztos lehetsz abban, hogy a képernyő hűségesen szolgálhat mindaddig, míg igényt tartasz rá. Vetítés, képtelenség és egyéb elképesztő negatívum nélkül.